Vertaa 1500€ luotot

Vertasimme kaikki 1500€ luotot - katso halvin
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1500€

Korko:120€
Vuosikorko:5.04%
Yhteensä:1620€

Kuukausierä

45€

Kulutusluotto 1500€ vertailussa

1500 € kulutusluotto on yleensä nopeaan tarpeeseen otettava laina. Lainojen vertaaminen kannattaa, koska sen avulla säästää koroissa ja kuluissa jopa satoja euroja.  Vertaaluotto.fi tarjoaa nopean ja luotettavan luottovertailun, jonka avulla on helppo löytää halvin 1500 euron laina.  

1500e kulutusluottovertailu

Vertaa 1500 euron lainat

1500 € kulutusluoton hakeminen netistä on tänä päivänä hyvin kätevää. Asiakas tekee luottohakemuksen internetin kautta tunnistautuen verkkopankkitunnuksiensa avulla. Lainapäätös tulee yleensä muutamassa minuutissa, riippuen mihin aikaan päivästä luottoa hakee. Luottoa ei ole pakko ottaa heti käyttöön, vaan lainaa on mahdollista hakea varmuuden vuoksi myös etukäteen. Osa lainapaikoista tarjoaa lainatuotteena tililuottoa, missä vakuudeton luotto on käytettävissä koska vain oman luottorajan puitteissa. Luottoraja lainassa voi olla esimerkiksi 1500 euroa. Tililuotto on kätevä, jos haluaa luoton yllättävien menojen varalle, koska tililuotosta ei mene kuluja silloin, kun se ei ole käytössä. Tililuotosta voi myös nostaa pienemmän summan lainaa, jos tarve ei ole niin iso.

Kenelle 1500 euron luotto?

Hae 1500e luotto

 

1500 euron lainaa voi hakea, kun on yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa sekä vakituinen osoite Suomessa. 1500 euron vakuudeton laina on mahdollista saada nopeasti tilille ilman vakuuksia tai takaajaa. Osa lainapaikoista ei myönnä 1500 euron lainaa uusille asiakkaille tai alle 23-vuotiaille lainanhakijoille. Ennen 1500 luoton hakemista kannattaakin varmistaa lainan ikäraja sekä se, kuinka isoja lainoja lainapaikka myöntää uusille asiakkaille. 1500 euron vakuudetonta kulutusluottoa varten voidaan vaatia myös liitteenä esimerkiksi palkkatodistusta. Jos lainan haluaa nopeasti tilille, lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja samalla tarkistaa, että vaatiiko lainapaikka liitteitä varsinaisen lainahakemuksen lisäksi. 1500 euron laina maksetaan tilille nopeasti, jos ehdot täyttyvät, joten vakuudeton luotto netistä on hyvä vaihtoehto akuuttiin lainantarpeeseen. Lainavertailu kannattaa kuitenkin tehdä aina ennen lainan ottamista, jotta välttyy turhilta lainakuluilta.

1500 euron laina pitkällä maksuajalla

1500€ kulutusluottoa maksetaan yleensä takaisin kuukausierissä luottosopimuksen mukaisesti. Lainaan on yleensä mahdollista saada myös maksuvapaita kuukausia. Toisaalta lainaan voi tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä, jos haluaa nopeuttaa lainanmaksua. Nykyään suositaan jonkin verran myös pitkiä maksuaikoja, jolloin lainanmaksu ei heilauta arkea kuukausittain niin paljon. Ennen 1500 lainan ottamista kannattaakin miettiä, että mikä olisi itselle sopiva maksuerä kuukaudessa. Maksuerän tulisi olla helposti hoidettava, koska maksuvaikeudet voivat estää uusien lainojen saamisen ja aiheuttaa velkakierrettä. 1500 euron laina pitkällä maksuajalla voi olla hyvä vaihtoehto, jos esimerkiksi tulot vaihtelevat kuukausittain.

Lainavertailu 1500 euron lainoissa

Lainavertailu on nopea keino vertailla 1500 euron lainoja luotettavasti. Harva haluaa maksaa turhasta, joten siksi luottovertailu on hyvä tehdä aina ennen lainan ottamista. Luottovertailuun syötetään haluttu lainasumma, laina-aika sekä hakijan ikä. Luottovertailun avulla voi esimerkiksi vertailla paljonko maksuajan pidentäminen vaikuttaa lainan kuluihin. Toisaalta liian tiukka maksuaikataulu voi aiheuttaa sen, että on otettava lisälaina tai pidettävä maksullisia lyhennysvapaakuukausia. Lyhyt maksuaika 1500 euron lainassa voi siis tullakin yllättäen kalliimmaksi, jos maksueristä ei suoriudukaan suunnitelmien mukaisesti. Vertailusivustolla asiakas näkee kaikki lainan tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Vertaaluotto.fi tarjoaa luotettavan lainavertailun, jonka avulla löytää helposti halvimman 1500 euron lainan. 

Esimerkki 1500 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on yksi vuosi ja kun luotto maksetaan takaisin 12 erässä. Kokonaiskustannukset on 131€*12=1547€, joista kuljen osuus 47€. Todellinen vuosikorko lainassa on 9,36 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun