Vertaa 20000€ kulutusluotot

Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan 20 000€ luoton
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 20000€

Korko:5534€
Vuosikorko:5.1%
Yhteensä:25534€

Kuukausierä

213€

20000€ kulutusluottojen vertailu

20000 euron suuruisia kulutusluottoja on mahdollista vertailla vaivattomasti ja nopeasti netissä eri vertailusivustoilla. Tällainen on myös Vertaaluotto.fi. Valitse itsellesi sopiva laina-aika sekä lainasumma ja katso parhaat lainatarjoukset läpi. Luottovertailuun on myös mahdollista asettaa ikä, niin lainavertailu näyttää vain ne lainapaikat, joista luottoa on mahdollista saada.
20000e kulutusluottovertailu

20000€ kulutusluotto netistä yksin tai yhdessä

20000€ kulutusluotto on mahdollista saada netistä ilman takaajia tai vakuuksia. Lainapaikat kuitenkin suosittelevat, että isoja luottoja haettaisiin yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin asiakkaan lainan takaisinmaksu on turvatumpaa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso, oma vanhempi, muu sukulainen tai ystävä. Rinnakkaishakijan tiedot lisätään lainahakemuksen yhteydessä. Lainahakemuksen täyttäminen netissä vie yleensä muutamia minuutteja, mutta koska lainasumma on iso, voi olla, että asiakkaan tulee lähettää sähköisenä liitteenä esimerkiksi palkkatodistus. Asiakkaalta vaaditaan lisäksi yli 18-vuoden ikää, säännöllisiä tuloja, vakituista osoitetta Suomessa sekä sitä, että luottotiedot ovat kunnossa. 

20000 euroa on helppo hoitaa pitkällä maksuajalla

Pitkä maksuaika mahdollistaa aina sen, että rahaa jää enemmän myös muuhun elämiseen. Hankinnan kustannusten jakautuminen pidemmälle aikavälille on järkevää, koska aina ei voi odottaa, että ehtisi säästää summan hankintaa varten. 20000 euron kulutusluotto on summaltaan jo sitä luokkaa, että lainalla voi toteuttaa remontin, auton oston tai muun enemmän rahaa vaativan asian. 20000€ kulutusluottoon voi valita maksuajaksi 3 kk -15 vuotta. Luottolaskurin avulla voi kokeilla, paljonko maksuajan muuttaminen vaikuttaa lainan maksueriin ja kokonaiskustannuksiin. Lainalaskuri paljastaa 20000€ luoton todelliset kustannukset, joten voi olla, että asiakas miettii uudestaan tarvitsemaansa lainasummaa tai sopivaa maksuerää. Pitkä maksuaika voi kuitenkin tulla halvemmaksi, jos asiakas joutuu ottamaan lisälainan tai pitämään paljon maksullisia lyhennysvapaakuukausia. 20000€ kulutusluottoon on kuitenkin aina mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, minkä avulla voi säästää kustannuksissa. 

Vertaa 20000€ kulutusluotot

20000€ kulutusluottojen vertailun avulla voi säästää tuhansia euroja, etenkin jos takaisinmaksuaika on pitkä. Luottovertailu on asiakkaalle ilmaista, nopeaa ja helppoa, joten se kannattaa tehdä aina ennen kulutusluoton ottamista. Lainojen todellinen vuosikorko voi yllättää asiakkaan ja luottovertailu paljastaa myös sen, että halvin laina riippuu myös maksuajasta sekä lainasummasta. Lainapaikoilla on myös määräaikaisia lainatarjouksia, jotka muuttavat kilpailutilannetta. Lainavertailu kannattaakin tehdä, vaikka edellisesta luottovertailusta olisi kulunut vain muutama kuukausi. Lainatarjouksia voi pyytää useammasta eri lainapaikasta, koska mikään ei sido asiakasta ottamaan lainaa. Kulutusluoton takaisinmaksu on tärkeää, koska maksuvaikeudet estävät uusien luottojen saamisen ja voivat aiheuttaa velkakierteen. Lainapaikkaan kannattaakin olla heti yhteydessä, jos taloudellinen tilanne muuttuu merkittävästi ja luoton takaisinmaksu vaikeutuu. Halvin 20000€ kulutusluotto netistä löytyy varmasti Vertaaluotto.fi -palvelun luottolaskurin avulla.  

Esimerkki 20000 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on kymmenen vuotta ja kun luotto maksetaan takaisin 120 erässä. Kokonaiskustannukset on 216€*120=25939€, joista kuljen osuus 5939€. Todellinen vuosikorko lainassa on 5,45 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 51%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun