Vertaa 4000€ kulutusluotot

Autamme löytämään sinulle sopivan 4000€ luoton
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

4000€ kulutusluottojen vertailu

4000€ luottovertailu ja edullinen kulutusluotto tarjoaa nopean avun esimerkiksi käytetyn auton ostoon. Usein isompia hankintoja varten on säästettävä pitkään, mutta yllättäviä menoja saattaa aina ilmaantua. 4000€ vakuudeton kulutusluotto helpottaa hankintojen jakamista useammalle kuukaudelle ja tarvittaessa lainan voi maksaa myös useammassa vuodessa takaisin. Vertaaluotto.fi -palvelun avulla on helppo löytää halvin 4000 euron kulutusluotto netistä.

4000e kulutusluotto

4000 euron kulutusluotto netistä

4000€ kulutusluottoa voi hakea internet-hakemuksella. Asiakkaalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lisäksi luottotiedot tulee olla kunnossa, koska ne tarkistetaan aina lainahakemuksen yhteydessä. Asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot sekä vakituinen osoite Suomessa. Lainapäätös tulee yleensä nopeasti ja myös itse lainan saa pian käyttöön, jos lainalle ei ole estettä. 4000 euron kulutusluottoja on eri tyyppisiä: osa on kertaluottoja, jolloin koko summa maksetaan kerralla asiakkaan tilille, osa luotoista on taas tililuottoja, jolloin asiakas voi nostaa lainaa myös pienempiä summia oman luottorajansa puitteissa. 4000 euron tililuotto sopii asiakkaalle, joka ei tiedä heti tarkkaa lainatarvetta. Esimerkiksi remontin todellisia kuluja on usein vaikea ennustaa, vaan summa tarkentuu vasta remontin edetessä, jolloin joustava tililuotto on hyvä lainaratkaisu. Kulutusluottovertailu 4000 euron summalla ja itselle sopivalla maksuajalla helpottaa kulutusluoton valintaa. Halvin 4000 euron kulutusluotto netistä löytyykin yleensä lainavertailun avulla.

Kenelle 4000 euron kulutusluotto sopii?

4000 euron kulutusluoton hakeminen netistä on helppoa, jos asiakkaan tulotaso on riittävä ja maksuasiat hyvin hoidettuna. Rahan lainaaminen ei varmasti ole koskaan ollut yhtä helppoa, kuin se on juuri nyt. Rahoitusmarkkinoille on ilmaantunut viime aikoina kulutusluottoja tarjoavia yrityksiä kuin sieniä sateella. Lisääntynyt kilpailu on luonnollisesti kuluttajalle etu, kun yritykset kilpailevat asiakkaista tarjoamalla lainoja alati paremmin ehdoin. Terminä kulutusluotto kattaa kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, jotka on otettu kulutustarkoituksessa. 4000 euron kulutusluottoa voivat hakea yli 18-vuotiaat henkilöt, mutta useimmat lainapaikat ovat nostaneet ikärajan korkeammalle ja tyypillistä onkin, että 4000 euron lainoja tarjotaan yli 23-vuotiaille henkilöille. Usein lainapaikat eivät myöskään myönnä 4000 euron kulutusluottoa henkilölle, joka ei ole aiemmin lainannut heiltä. Isompia kulutusluottoja tarjotaan siis höllemmin vanhoille asiakkaille, joiden maksukäyttäytymisestä on kertynyt positiivista tietoa. Lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen 4000 euron kulutusluoton ottamista. Iso lainasumma ja pitkä maksuaika aiheuttavat sen, että erot kuluissa ja koroissa voivat kasvaa todella isoiksi. 

4000 euron laina on helppo hoitaa pitkällä maksuajalla

4000 euron kulutusluotto vaatii usein jo pidemmän, useamman vuoden maksuajan. Pitkä maksuaika mahdollistaa yleensä sen, että kulutusluotto ei heilauta taloutta joka kuukausi. Ennen 4000 euron luoton ottamista kannattaakin miettiä, mikä olisi itselle sopiva kuukausittainen maksuerä. Vuoteen mahtuu yleensä useampia yllättäviä menoja, joten myös niihin on syytä varautua, eikä lainanmaksua kannata laittaa liian tiukalle. Jos ylimääräistä rahaa kertyy, niin kulutusluottoon on mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, jolloin lainan saa maksettua nopeammin takaisin ja myös kuluissa ja koroissa säästää. Kulutusluottoon on mahdollista hakea myös lyhennysvapaakuukausia, jolloin lainasta maksetaan ainoastaan korot ja kulut. Lyhennysvapaiden käytännöistä kannattaa lukea lainaehdoista, koska ne vaihtelevat lainapaikasta riippuen. Jos lainan joustavuus on itselle tärkeää, niin se kannattaa ehdottomasti huomioida jo lainaa valittaessa. Lainapaikat tarjoavat 4000 euron kulutusluotoille pitkiä, jopa 15 vuoden maksuaikoja, joten lainanmaksuun saa todella käyttää aikaa, jos niin haluaa. Pitkä maksuaika kulutusluotossa tietää kuitenkin myös sitä, että kuluja ja korkoja kertyy vuosien varrella aika paljon. Luottovertailu auttaa hahmottamaan maksuajan merkitystä korkoihin ja kuluihin.

Esimerkki 4000 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on kaksi vuosi ja kun luotto maksetaan takaisin 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 347€*24=4167€, joista kuljen osuus 167€. Todellinen vuosikorko lainassa on 7,89 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Vertaa 4000 euron luotot

Lainojen vertaaminen kannnattaa ottaa käytäntöön myös kulutusluottojen kohdalla. Vakuudettomat 4000 euron luotot netistä on helppo kilpailuttaa Vertaaluotto.fi -palvelussa. Halvin 4000 euron kulutusluotto esimerkiksi 5 vuoden laina-ajalla on tällä hetkellä useamman tuhannen euroa edullisempi kuin kilpaileva laina. Isot erot kuluissa ja koroissa puhuvat luottovertailun puolesta. Nopea kulutusluottovertailu säästää selvää rahaa ja aikaa. Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun