Vertaa 5000€ kulutusluotot

Avullamme löydät helposti edullisen 5000€ luoton
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 5000€

Korko:878€
Vuosikorko:6.65%
Yhteensä:5878€

Kuukausierä

98€

5000€ kulutusluottojen vertailu

5000€ kulutusluotto mahdollistaa isompien hankintojen tekemisen nopealla aikataululla. Usein hankinnat kasaantuvat samoille kuukausille, jolloin säästöt eivät yksistään riitä kattamaan kaikkia menoja. 5000€ kulutusluotto onkin oiva tapa rahoittaa tarpeita nopeasti ilman, että arjen raha-asiat menevät sekaisin. Vertaaluotto.fi -palvelussa kulutusluottovertailu sujuu nopeasti ja helposti. 

5000e kulutusluotto

5000 euron kulutusluotto netistä

5000€ luottoa varten on tehtävä internet-hakemus ja luottopäätöksen saa yleensä nopeasti, jos lainaa hakee palvelun aukioloaikana. Asiakkaan luottotiedot tulee olla kunnossa ja tämän lisäksi asiakkaalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot sekä vakituinen osoite Suomessa. 5000 euron luottoa varten voi tarvita lainahakemuksen liitteeksi esimerkiksi kopion palkkatodistuksesta. Lainahakemus kannattaakin täyttää huolellisesti ja katsoa läpi tarvittavat liitteet. Myös liitteiden lähettäminen onnistuu netissä, eikä asiakkaan tarvitse enää lähetellä kirjepostia. 5000 euron kulutusluotto on nopeasti tilillä, jos lainahakemus on huolellisesti täytetty ja muut lainaehdot täyttyvät. 5000 euron kulutusluottoja on monenlaisia ja kulutusluottovertailu auttaakin hahmottamaan, minkälainen on itselle sopiva laina. Jos suunnittelee remonttia, eikä ole vielä tarkkaa tietoa lainatarpeesta, voi tililuotto on hyvä lainavaihtoehto. Tililuotossa asiakas hakee netistä itselleen sopivaa luottorajaa, jonka puitteissa lainaa voi nostaa myös pienissä osissa. Vakuudeton kertaluotto on taas laina, joka maksetaan asiakkaan tilille yleensä yhdessä osassa. 

5000€ vakuudeton kulutusluotto yksin tai yhdessä

Nykyään netistä voi hakea isojakin vakuudettomia kulutusluottoja, joihin asiakas ei tarvitse omaisuutta vakuudeksi, saati henkilötakaajia. Kulutusluotto on helppo tapa rahoittaa remonttia, uuden auton ostoa tai vaikkapa matkustelua. 5000 euron kulutusluoton käyttötarkoitus on vapaa, jolloin asiakas saa itse päättää rahankäytöstään. Lainapaikat asettavat jo jonkin verran ehtoja 5000 euron kulutusluotoille. Useissa lainapaikoissa hakijan tulee olla yli 23-vuotias ja samoin hänellä tulee olla säännölliset tulot. Kulutusluottovertailun avulla voikin rajata tulokset niin, että siinä näkyvät esimerkiksi ne lainapaikat, joista voi saada 5000 euron kulutusluoton jo 20-vuotiaana. Rinnakkaishakijan avulla voi olla mahdollista saada isompi laina, koska lainahakemuksesta katsotaan tällöin molempien tulot. Rinnakkaishakijaa kannattaakin hyödyntää, jos mahdollista, kun hakee 5000 euron kulutusluottoa netissä. Myös lainatarjous voi olla parempi, kun 5000 euron lainaa haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla oma vanhempi, avo- tai aviopuoliso, muu sukulainen tai ystävä. 

5000 euron kulutusluotto pitkällä maksuajalla

5000 euron kulutusluotossa riittää maksamista, joten usein myös asiakas haluaa lainan pitkällä maksuajalla. Pitkä maksuaika tuo mukavaa joustavuutta lainanmaksuun, eivätkä yllättävät menot keikauta niin taloutta. Asiakas voi myös tehdä kulutusluottoonsa ylimääräisiä lyhennyksiä, jos haluaa jouduttaa lainanmaksua sekä säästää lainan kuluissa ja koroissa. Toisaalta kulutusluottoon voi myös hakea lyhennysvapaita kuukausia, jos taloudellinen tilanne muuttuu ja tulee tiukempia aikoja. Tällöin lainasta maksetaan yhtenä kuukautena ainoastaan kulut ja korot sekä mahdollinen kulu lyhennysvapaasta. Lainapaikasta riippuen kulutusluottoon voi myös kuulua etuna esimerkiksi yksi lyhennysvapaakuukausi vuodessa. Jos 5000 euron kulutusluotossa on pitkä maksuaika, myös erot eri kulutusluottojen välillä ovat todennäköisesti isoja. Esimerkiksi halvin 5000 euron kulutusluotto 5 vuoden maksuajalla on tällä hetkellä useamman tuhannen euroa edullisempi kuin kilpaileva laina, kun huomioidaan lainan todelliset korot ja kulut. Kulutusluottovertailu kannattaakin ehdottomasti tehdä aina ennen luoton ottamista. Vertaaluotto.fi tarjoaa luotettavan luottovertailun, jonka avulla on helppo löytää halvin 5000 euron kulutusluotto tällä hetkellä. 

Esimerkki 5000 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on kaksi vuotta ja kun luotto maksetaan takaisin 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 433€*24=5194€, joista kuljen osuus 194€. Todellinen vuosikorko lainassa on 7,32 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Vertaa 5000 euron lainat nopeasti

5000 euron kulutusluottoja löytyy netistä monesta lainapaikasta. 5000 euron kulutusluotoissa on kuitenkin huomattavia eroja keskenään, joten lainavertailu on todella kannattavaa. Vertaaluotto.fi tarjoaa luotettavan lainavertailun, jossa asiakas voi valita itselleen sopivan summan sekä maksuajan. Luottovertailuun voi merkitä myös oman iän, jolloin lainatarjouksista karsiutuvat pois ne kulutusluotot, joissa on esimerkiksi korkeampi ikäraja. Kulutusluottovertailu tapahtuu muutamassa minuutissa, mutta sen avulla voi säästää jopa tuhansia euroja, kun on kyse 5000 euron vakuudettomasta kulutusluotosta. Erityisesti kulutusluotto, jossa on pitkä maksuaika, kannattaa kilpailuttaa. Vertaaluotto.fi vertaa 5000€ kulutusluotot nopeasti.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun