Vertaa 50€ luotot

Autamme sinua löytämään edullisimman lainan
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Vertaa 50€ luotto

Suomen halvin ja edullisin 50€ luotto hakusessa? Vertaaluotto.fi teki 50e luottovertailun huomioiden kaikki kulut ja korkokustannukset. Luottolaskuriin voi itse syöttää myös sopivan laina-ajan, joten 50 euron luotto räätälöidään juuri asiakkalle sopivaksi. 50 euron pikaluottojen kuluissa on huomioitu kaikki korot ja kulut ja laskettu ne yhteen, joten kyse on luoton lopullisista kustannuksista. Katso 50€ lainavertailu yltä. 

50e luottovertailu

50€ laina netistä

50e luottovertailu

50 euron luotto on summaltaan pieni, mutta myös pienissä luotoissa voi olla eroja, joiden takia luottovertailu kannattaakin tehdä aina ennen lainan ottamista. Yleensä 50 euron laina otetaan akuuttiin tarpeeseen, jolloin luoton etuna on, että sen saa nopeasti tilille. 50 euron luotoissa on yleensä lyhyt takaisinmaksuaika, joten usein puhutaankin ns. pikalainasta tai pikaluotosta. Vuonna 2013 asetettiin alle 2000 euron luotoille korkokatto, joka on tällä hetkellä 50%. Tämän jälkeen 50 euron pienten luottojen korot tulivat maltillisemmiksi ja nyt myös pienten pikavippien ottaminen on kannattavampaa. Toisaalta 50 euron lainojen valikoima on pienentynyt, kun osa pikavippiyrityksistä poistui. Nykyään lainapaikat tarjoavatkin asiakkailleen tililuottoa, josta on mahdollista ottaan pieniä 20-50 euron lainoja nopeasti tilille. Yksittäiset 50 euron luotot ovatkin hieman harvinaistuneet, kun lainapaikat tarjoavat pikaluottoja hakevalle pidempiaikaisia tililuottoja sekä muita lainatuotteita. 50€ laina on kannattavaa ottaa netistä, koska lainasumma on pieni ja netistä lainan saa nopeasti tilille. Lainahakemuksen täyttäminen käy muutamassa minuutissa. 

Halvin 50 euron luotto

50 euron luoton saa nopeasti tilille useista eri luottopalveluista. Vertaamalla 50 euron luottoja, löytää nopeasti halvimman 50 euron lainan. 50 euron luotto on myös yleensä kaikkien saatavilla, koska lainapaikat tarjoavat 50 euron pikaluottoa jo 18-vuotiaille asiakkailleen. 50€ laina on myös niin pieni, että sitä tarjotaan myös uusille asiakkaille, koska riskit ovat pienet. Osa lainapaikoista ei myönnä ollenkaan luottoja alle 21-vuotiaille, joten luottovertailu kannattaa tehdä niin, että rajaa pois lainapaikat, jotka eivät myönnä luottoja nuorille. Halvin 50 euron luotto on myös erittäin nopea hakea, koska yleensä pieneen lainaan ei tarvitse erikseen lähettää liitteenä esimerkiksi palkkakuittia. 

Esimerkki 50 euron luotosta, kun luottoaikaa on 3kk ja kun velka maksetaan takaisin 3 erässä. Kokonaiskustannukset on 18€*3=53€, joista kuljen osuus 3€. Todellinen vuosikorko lainassa on 42,11%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

50 euron luottoa varten tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Asiakkaan tulee olla myös oikeustoimikelpoinen. Luottotiedot tarkistetaan aina luottorekisteristä ja mahdolliset maksuhäiriöt vaikuttavat myös näin pienessä summassa. 50 euron lainan saaminen ilman luottotietoja on aika mahdotonta.

50€ pikalainat netistä

50 euron luotto voidaan hakea esimerkiksi netissä tai tekstiviestillä. Yleensä luoton hakeminen vaatii ensin tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla, sillä pikaluottopalveluiden velvollisuus on vahvistaa asiakkaidensa henkilöllisyys tarpeeksi vahvasti. Tunnistautuminen tehdään suojatussa verkkoyhteydessä ja on siis täysin turvallista. Tunnistautumisella vältetään esimerkiksi mahdolliset huijaukset ja asiakkaan tiedot saadaan näin hyvin nopeasti. Hakemuksen jälkeen asiakas saa viestin lainan myöntämisestä puhelimeen tai sähköpostiin. Kun 50€ luotto on myönnetty ja asiakas on hyväksynyt sopimusehdot, raha lähtee tilille yleensä heti, jos asiakas on hakenut luottoa pikaluottoyrityksen aukioloaikoina. Parhaimmassa tapauksessa asiakas voi saada 50 euron luoton tilille vain minuuteissa. On kuitenkin huomioitava se, että rahan siirtonopeus riippuu esimerkiksi asiakkaan käyttämästä pankista. Luoton siirto voi kestää enintään 1-2 pankkipäivää. 50€ pikaluotto korkoineen ja kuluineen maksetaan takaisin yleensä kotiin tulevalla laskulla, jonka voi yleensä valita myös sähköpostiin lähetettäväksi. Sähköpostilasku on nopea, huomaamaton ja näppärä lasku, jonka valitsemalla suojelet myös ympäristöä.

50 euron luotto vertailu50e luoton maksuaika

50 euron luottojen laina-ajat ovat nykyään noin 30 päivää - 3 kuukautta. 50 euron lainan voi toki maksaa myös nopeammalla aikataululla takaisin. Kuten muissakin luotoissa, myös 50€ luotto sisältää peruuttamisoikeuden. Jos jostain syystä haluatkin peruuttaa luottosi, sinulla on 14 päivää aikaa tehdä peruutusilmoitus luoton tarjoajan ohjein. Vertaaluotto.fi 50 euron luottovertailun avulla löydät helposti edullisimmat 50 € luotot sekä isommat joustolainat. Lainatarjous ei vielä sido asiakasta ottamaan luottoa, joten katso luottovertailun tulokset jo tänään.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun