Vertaa 6000€ luotot

Vertailussa kaikki 6000€ kulutusluotot
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

6000€ kulutusluottojen vertailu

6000€ kulutusluotto mahdollistaa pienet remontit, käytetyn auton oston tai vaikkapa ulkomaanmatkan. Laina on hyvä vaihtoehto, kun maksukykyä riittää ja tarvitsee enemmän maksuaikaa ostoilleen. Lainan ottaminen kannattaa aloittaa kulutusluottovertailusta. Vertaaluotto.fi tarjoaa nopean ja helpon lainavertailun, jonka avulla löytyy varmasti sen hetken halvin 6000 euron kulutusluotto. 

6000e kulutusluotto

6000 euron kulutusluotto netistä

Hae 6000e kulutusluotto

Netistä voi hakea muutamassa minuutissa 6000 euron kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopea toimenpide, jonka avulla kulutusluotto voi olla tilillä jopa muutamassa minuutissa. Hakijan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot, luottotiedot kunnossa sekä vakituinen osoite Suomessa. Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jos haluaa saada lainan nopeasti tilillä. 6000 euron kulutusluottoa varten voi tarvita liitteeksi kopion esimerkiksi palkkatodistuksesta, joten liitteiden tarpeellisuus kannattaa tarkistaa aina lainahakemusta tehdessä. Kulutusluottoa voi hakea joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. 6000 euron kulutusluotoissa kannattaa käyttää rinnakkaishakijaa, mikäli se on mahdollista. Asiakas voi saada paremman lainatarjouksen, kun mukana on rinnakkaishakija, koska esimerkiksi tuloiksi lasketaan molempien tulot. Lainapaikat katsovat, että lainan maksu on varmempaa, kun lainasta vastaa kaksi henkilöä. Lainan hakeminen kannattaa aina aloittaa lainavertailusta. Kulutusluottovertailun voi tehdä näppärästi Vertaaluotto.fi -palvelussa.

6000 euron kulutusluotto pitkällä maksuajalla

6000 euron lainan maksuajalla on iso merkitys asiakkaan kuukausittaisiin menoihin. 6000 euron kulutusluoton voi maksaa pois nopeasti, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja koroilta, mutta yleensä lyhyt maksuaika vaatii kuitenkin suuret tulot. 6000 euron laina pitkällä maksuajalla mahdollistaa arjen sujumisen ja kestää samalla myös yllättävät menot. Raha-asioita tulee miettiä realistisesti, eikä maksuaikaa kannata asettaa liian tiukaksi ja optimistiseksi. Voi olla, että tulevan vuoden aikana pyykkikone menee rikki tai auto tarvitsee pikaista korjausta. Jos laina-aika on pitkä, niin lainanmaksu onnistuu yleensä myös tiukempina kuukausina. Lainaan voi hakea eräpäivän siirtoa, jos yllättäviä menoja ilmenee. Kulutusluottoon on yleensä mahdollista saada myös lyhennysvapaita kuukausia. Tällöin lainasta maksetaan yhtenä kuukautena pelkästää korot ja kulut sekä yleensä pieni maksu lyhennysvapaasta. Toisaalta, jos rahaa jää yli muiden kulujen jälkeen, voi lainaan tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä.

Vertaa 6000€ kulutusluotot

6000 euron lainan ottaminen vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen myös tulevina vuosina. 6000 euron kulutusluotto on jo aika iso laina, joten lainanottamista kannattaa harkita tarkkaan, eikä sitä tulisi ottaa hetken mielijohteesta. Erilaiset lainalaskurit auttavat hahmottamaan lainan vaikutuksia. Luottolaskuriin voi kokeilla eri laina-aikoja, jolloin näkee helposti myös lainan korkokulujen ja muiden kulujen kasvun, kun lainan maksuaika pidentyy. Lainasumma ja maksuaika tulisikin suhteuttaa aina omiin tuloihin ja taloudelliseen tilanteeseen. Kulutusluottovertailun avulla voi säästää jopa useita tuhansia euroja, joten lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen luoton ottamista netistä. Vertaaluotto.fi on helppo keino kilpailuttaa lainat ja säästää selvää rahaa. 

Esimerkki 6000 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on kaksi vuotta ja kun luotto maksetaan takaisin 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 518€*24=6220€, joista kuljen osuus 220€. Todellinen vuosikorko lainassa on 6,91 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun