Atlast Invest

Atlast Invest on kansainvälinen rahoitusalan yritys, joka toimii Suomessa kahden aputoiminimen kautta. Suoravippi on mutkaton ja luotettava pikaluottopalvelu, jonka kautta ensiluottosi voi olla jopa 160 euroa. Hetiluotto tarjoaa nimensä mukaan vippiä heti ja helposti, ja pikalainaa voi saada jopa 400 euroon asti.

Atlas Invest

Atlast Investin Hetiluottoa 20 eurosta 160 euroon voivat saada kaikki 18 vuotta täyttäneet uudet asiakkaat. 240-400 euron pikalainaan vaaditaan 21 vuoden ikä sekä se, että olet ollut Hetiluoton asiakas myös aikaisemmin. Hetiluottoa voidaan hakea verkossa selkeän hakemuksen avulla tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä lainaa saadaksesi sinun tulee kuitenkin ensin tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla voit hakea seuraavan lainasi nopeaakin nopeammin tekstiviestillä. Jos olet aikaisemmin tunnistautunut palveluun ja sinulla on PIN-koodi, riittää että lähetät yhden tekstiviestin ja laina myönnetään sinulle normaaliin tapaan.

Tekstiviestillä lainaa saadaksesi sinun tulee kuitenkin ensin tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi.

Saadaksesi lainaa Atlast Invest Hetiluotolta, sinun tulee omistaa julkinen matkapuhelinliittymä. Hetiluoton kautta voit saada lainaa kuitenkin myös prepaid-liittymällä ja salaisella puhelinnumerolla. Myös luottotietojesi tulee olla moitteettomat. Luottotietosi tarkistetaan luottorekisteristä, eikä niistä saisi löytyä maksuhäiriömerkintöjä. Sinun tulee omistaa myös nimissäsi oleva pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Täytettyäsi hakemuksen netissä tai lähettämällä sen tekstiviestillä ja hyväksymällä lopulta lainaehdot, saat tiedon Hetiluoton myöntämisestä lähes saman tien!

Atlast Invest pikavipit

Hetiluoton laina-aika riippuu luottosi koosta, mutta voit valita sen myös omaan maksuaikatauluusi mahdollisimman hyvin sopivaksi. Hetiluoton kulut ovat muihin luottoihin verrattuna hieman korkeat, mutta palvelun nopeus ja joustavuus ovat huippuluokkaa. Hetiluoton kautta et myöskään maksa suuria kuluja esimerkiksi tekstiviesteistä, vaan vahvistus- ja muista viesteisä maksetaan vain 1,90 euroa kappaleelta. Viestejä sinun tulee lähettää yhden hakemuksen aikana väintään kaksi. Kello 23.00-7.00 aikana myönnetyt Hetiluotot maksetaan aamulla kello 7.00. Jos olet Sampopankin asiakas saat rahat tilillesi yleensä noin 15 minuutin kuluttua. Asiakaspalvelun ja maksupalvelun ollessa kiinni, maksut odottavat seuraavaa pankkipäivää. Enintään maksussasi voi siis mennä muutamakin päivä, mutta parhaimmillaan saat rahasi minuuteissa!

 

Atlast Invest Ab:n nimissä oleva Suoravippi on toinen vaihtoehto lainaa nopeasti haluavalle. Suoravippiä voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla tulee olla nimissään oleva pankkitili, verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinnumero. Voit saada Suoravippiä kuitenkin myös prepaid-liittymällä sekä salaisella puhelinnumerolla. Hakiessasi Suoravippiä luottotietojesi tulee myös olla kunnossa, eli tiedoistasi ei tulisi löytyä maksuhäiriömerkintöjä esimerkiksi aikaisemmista maksamattomista laskuista tai lainoista.

 

 

Suoravipin lainasummissa vallitsevat samat säännöt kuin Hetiluotossakin. 18 vuotta täyttäneet uudet asiakkaat voivat saada rahaa 20 – 160 euroa, kun taas 21 vuotta täyttäneet vanhat asiakkaat saavat lainaa 240 eurosta 400 euroon. Laina-ajan voit valita itse vastaamaan tarpeitasi ja voit maksaa lainasi takaisin joko 7, 14, 21 tai 28 vuorokauden päästä lainasi saamisesta.

 

Myös Suoravippiä haet joko netissä lomakkeella tai tekstiviestillä tunnistautumisen jälkeen. Asiakaspalvelun ollessa auki 23.00 - 7.00 myönnetyt lainat maksetaan aamulla kello 7.00. Sampopankin asiakkaat saavat rahansa lähes välittömästi, kun muiden pankkien asiakkaat saavat rahansa arkisin kello 7.00-19.30 välisenä aikana. Saadaksesi Suoravippiä sinun tulee lähettää vähintään kaksi tekstiviestiä, joiden hinta kappaleelta on 1,90 euroa.

 

Atlast Invest on luotettava ja vastuullinen luotonantaja, jonka kautta saat lainasi turvallisesti ja joustavasti. Jos tulet katumapäälle tai et esimerkiksi tarvitsekaan vippiä, sinulla on aina 14 päivää aikaa peruuttaa vippisi. Atlast Invest ei anna aputoiminimiensä sivuilla yksityiskohtaisia ja vaikeita ohjeita lainan peruuttamiseen, joten voit tehdä sen periaatteessa postin kautta tai vaikkapa sähköpostilla.

 

Atlas Invest lyhyesti 

 

 

 

 

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun