Ellos yksityislainan tarjoaa Resurs Bank

Finaref Ellos lainat ja kulutusluototEllos yksityislaina on tuhansille suomalaisille tuttu viime vuosikymmenten aikana. Ellos yksityislainalla on rahoitettu paitsi tuoteostoksia Ellokselta myös muita hankintoja. Olihan Ellos yksityislaina ensimmäisiä vakuudettomia kulutusluottoja, joita tarjottiin kuvastojen mukana kaikille kuluttaja-asiakkaille vakuudettomasti ja helposti. Luoton sai vain paperisen lomakkeen täyttämällä.

Nyt Ellos yksityisluottoa voi hakea netissä, ja sieltä sen saakin nopeasti ja suhteellisen edullisesti. Ellos yksityislaina on 100-3000 euron laina 1-5 vuoden maksuajalla. Luoton hinnoittelu on selkeä: ei avausmaksuja, ei lainanhoitokuluja, ainoastaan nostetusta ja avoimesta lainapääomasta perittävä korkokulu, joka on 28%. Ellos yksityislaina on aina kertaluotto.

Resurs Bank luotto

Nykyään Ellos yksityislainan tarjoaa Resurs Bank, ruotsalainen rahoituslaitos, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2007. Resurs Bank tarjoaa monenlaisia rahoitusratkaisuja kuluttaja- ja yritysasiakkaille, netistä haettavat vakuudettomat kulutusluotot ovat yksi ratkaisu. Lisäksi Resurs Bankilla on luottokortteja ja vähittäiskaupan myyntirahoitusta. Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Ellos yksityislaina lainaehdot

Ellos yksityislainaa voi hakea

Lisäksi vaaditaan asiakkaalta perusasiat, kuten oma pankkitili ja puhellinumero henkilöllisyyden vahvistamiseksi sekä lainarahan maksamiseksi, osoitetiedot sekä todennäköisesti myös vaatimus Suomessa asumisesta.

Hae lisälainaa enintään 5000 euroa

Ellos yksityislainaa voi olla kerrallaan enintään 5000 euroa per asiakas. Tämä on mahdollista siten, että hakee ensin esimerkiksi 3000 euroa ja maksaa sitä tunnollisesti pois. Voit hakea lisälainaa, vaikka edellistä lainaa olisi vielä jäljellä. Vanhaa ja uutta lainaa voi kuitenkin olla kerralla enintään 5000 euroa.

Katso ohjeet lisälainan hakemiseen Ellos Yksityislainan sivuilta. Kun haet lisälainaa, maksat edellistä ja uutta lainaa pois yhdellä laskulla, ikään kuin yhtenä lainana.


Lainaturva

Voit lyhentää Ellos yksityislainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän tai maksamalla lainasi milloin tahansa loppuun. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei veloita lisäkuluja. Kun maksat sovittua suuremman kuukausierän, laina-aikasi ja jäljellä oleva pääoma lyhenee ja pienenee. Samalla tietysti myös maksat luotostasi vähemmän korkokuluja.

Ellos yksityilainaan voi ottaa samalla maksuvakuutuksen, lainaturvan, jonka ansiosta luoton takaisinmaksu ei vaarannu yllättävässäkään taloudellisessa tilanteessa. Yllättäväksi tilanteeksi lasketaan esimerkiksi sairauslomat, sairaalahoito, tahaton työttömyys sekä tapaturmasta johtunut kuolemantapaus. Lainaturvan suuruus on 0,6% lainapääomasta, kuitenkin vähintään 1 euro per kuukausi.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun