Ilmainen pikalaina ensilainaajalle

Listasimme ilmaiset pikalainat - kaikki kulut 0€.

Pikalaina ilmaiseksi

Pikalainaa on mahdollista saada myös täysin ilmaiseksi tietyksi ajaksi. Ilmaiset luotot ovat yleensä noin 100-400 euroa, joskus jopa 1000 euroa. Ilmaiset lainat on tarkoitettu aina uusille asiakkaille ensilainaksi. Ilmainen ensilaina helpottaa lainan kokeilemista, ja se todella on kokeilemisen arvoinen, kunhan vain huolehtii, että maksaa lainan takaisin eräpäivään mennessä.

Ilmaista ja korotonta luottoa tarjoavat luotonantajat

Ilmainen pikavippiUudet asiakkaat voivat saada pikalainaa nykyisin jopa ilmaiseksi. Ilmaista luottoa tarjotaan yleensä vain uusille asiakkaille ensimmäistä lainaa hakevalle ja heilläkin täytyy olla luottotiedot kunnossa. Luottotiedot siis tarkistetaan aivan kuten maksullisissakin luotoissa ja muutenkin lainaprosessi on täysin sama, kuin isompaa, maksullista lainasumma haettaessa.

Ilmainen laina tarkoittaa:

Voinko saada ilmaisen pikaluoton?

Ilmainen pikalaina koskee siis ensimmäistä luottoa, jonka otat kyseisestä rahoituslaitoksesta. Ilmaista pikalainaa koskevat samat ehdot kuin maksullisiakin luottoja, eli:

Joitakin pikalainoja tai tililuottoja haettaessa sinun täytyy osoittaa tulotiedoillasi pystyväsi maksamaan lainan takaisin, mutta useimmissa pienissä lainoissa tätä ei tarvita. Riittää, että luottotiedot ovat kunnossa.

Tutustumislaina

Ilmainen luotto on usein ikään kuin tutustumislaina eli sen avulla uuteen lainaan on helppo tarttua, on pieni kynnys kokeilla uutta lainaa, kun se ei maksa mitään. Ilmaisten luottojen lainasummat ovat yleisimmin 10-400 euroa, mutta esimerkiksi Suomilimiitti lupaa ilmaista pikalainaa jopa 1000 euroon saakka.

Ilmainen laina on siis lainantarjoajan lahja kuluttajalle, tutustumistarjous. Jokainen kuluttaja toki ymmärtää, mikä tutustumistarjouksissa on aina ajatuksena: saada asiakas tarttumaan palveluun ja ostamaan palvelua lisää mahdollisen ilmaisen jakson jälkeen. Ihan sama idea on esimerkiksi todella edullisissa lehtitarjouksissa. Tämä on jokaisen kuluttajan hyvä tiedostaa.

Vinkki: Ilmainen luotto on tarjotaan edistämään muiden lainatuotteiden myyntiä. Tutustumislaina kannattaa hyödyntää mikäli lainantarvetta tulee.

Ole siis hereillä, mikäli et tarvitse enempää lainaa kuin sen ilmaisen tutustumisjakson, sano laina irti. Yleensä ilmaiset luotot ovatkin määräaikaisia lyhyitä lainoja, mutta on silti tärkeää, että luet lainan ehdot tarkasti läpi ennen hyväksymistä. Katso ennen kaikkea, sitooko kyseinen ilmainen pikalaina sinua mihinkään jatkossa. Ei pitäisi sitoa, mutta lue silti kaikki pienetkin präntit huolella lainatarjouksesta.

Ilmainen luotto ei ole ilmainen, jos maksat sen myöhässä

Ilmainen luotto tarkoittaa aina ilmaista lainaa tietylle ajanjaksolle, esimerkiksi 2 viikoksi. Esimerkiksi Risicumin Joustolainaa voi hakea 300 euroa täysin ilman kuluja 30 päiväksi. Mutta mikäli maksat lainan takaisin myöhässä, eräpäivän jälkeen, kuluja ja korkoja voi kertyä paljonkin. Useimmat lainafirmat laskuttavat tässäkin vaiheessa ainoastaan viivästyskoron, mutta on myös firmoja, joiden ilmainen luotto päättyy tasan eräpäivään mennessä. Näiden pikaluottojen kulut ja korot läsähtävät siis täysimääräisenä maksuun maksun myöhästyessä. Ota siis edelleenkin selvää ilmaisenkin lainan ehdoista.

Vinkki: Myös ilmainen luotto tulee maksaa takaisin ajallaan. Myöhästyneestä lainasta tulee viivästyskorko normaalin lainan tapaan.

Tee lainavertailu myös ilmaisiin luottoihin

Vertaile myös ilmaiset lainat etukäteen, jotta vältyt yllätyksiltä. Kuten edellä jo mainittiin ilmainen laina ei ole ilmainen, mikäli sen maksaa myöhässä. Koko ilmaisen ensimmäisen kuukauden kulut lankeavat maksettavaksi heti ensimmäisenä eräpäivän ylittäneenä päivänä. On hyvä tietää etukäteen, millaisia summia korkoa lainasta täytyy maksaa mikäli et maksamaan lainaa aikanaan.

Vertaile siis lainojen kulut ihan normaalisti, älä ota huomioon ilmaista kuukautta alussa. Esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa jopa 1000 euroa ilmaista lainaa ensimmäiseksi kuukaudeksi, mutta voi kuvitella, että mitä korkeampi lainasumma, sen enemmän ensimmäisen kuukauden lopussa maksetaan korkoa jos luoton takaisinmaksu ei suju odotusten mukaisesti.

Risicum ilmainen Joustoluotto 300 euroa

Risicumin ilmainen luotto tarkoittaa 300 euroa ilmaista Joustoluottoa 30 päivän ajaksi. Tällaisia tarjouksia on lähes kaikilla vastaavia tililuottoja  ja joustoluottoja tarjoavilla firmoilla. Jotkut näistä firmoista myöntävät aina ensimmäiseksi lainaksi pienemmän summan, esimerkiksi 300 euroa, joka tulee maksaa takaisin eräpäivään mennessä, ja tämän jälkeen vasta myönnetään esim 2000 euron limiitti normaaleilla kuluilla.

Risicumin Joustoluottoa voi hakea 20 vuotias suomalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Suomilimiitti ilmainen ensilaina

Suomilimiitti on netissä toimiva luottokortti aina 2000 euroon asti. Uusille asiakkaille Suomilimiitti tarjoaa kuitenkin todellisen edun: jopa 1000 euron ensinoston ilman mitään kuluja! Maksuaikaa tällä ilmaisella lainalla on jopa 60 vuorokautta, eli seuraavan kuun loppuun saakka. Aivan kuten luottokorteissa. Tästä ensimmäisestä nostosta ei tule mitään kuluja.

Mikäli et maksa ensimmäistä nostoasi määräaikaan mennessä takaisin, alkaa summasta juosta korot ja kulut. Sen jälkeen voit myös tehdä uusia nostoja, joista menee kulut, sillä Suomilimiitillä myönnetään aina 2000 euron tililuotto, jota voit käyttää miten haluat. Summa ei ole pakko maksaa pois kokonaan, kunhan lyhennät sitä säännöllisesti. Suomilimiitin luottoon voi myös hakea jopa kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Ferratum Koroton -luotto

Ferratum Koroton on uusien asiakkaiden etu, jossa ei ole mitään kuluja laina-ajan sisällä. Ferratumin uusi asiakas, yli 20-vuotias, voi siis hakea korotonsa luottoa 50-300 euroa 7-30 päiväksi. Kaikki kulut ovat tässä lainassa 0 euroa. Laina-aika riippuu lainasummasta: 50-100 euroa 7 päivää, 150-200 euroa 14 päivää ja 250-300 euroa 30 päivää. Ferratum Koroton ensilaina ei sido sinua mihinkään: kun otat sen ja maksat pois, sinulla ei ole Ferratumiin mitään sitoumuksia.

Ferratum Koroton luotto haetaan netistä. Lainahakemukseen menee pari minuuttia ja lainapäätös tulee heti. Rahat siirretään saman tien tilille 7-23 välisenä aikana.

Credit24 joustolimiittiin kuluton ensinosto

Credit24 on 2000 euron joustoluotto, jonka avaaminen on ilmaista. Kuka tahansa 19-vuotias suomalainen raha-asiansa hyvin hoitanut voi hakea lainaa, mikäli hänellä on säännölliset tulot. Tulotiedot saattaa joutua todistamaan esim palkkakuitilla. Credit24 tarjoaa kaikille uusille luottosopimuksen tehneille ilmaisen ensimmäisen noston sekä kuukauden korottoman ja kuluttoman ajan! Seuraavista nostoista maksetaan 6,95% nostopalkkio sekä 40,56% – 95,4% korko.

Vivus ilmainen pikalaina

Vivus pikalaina on yksi tunnetuimmista kotimaisista pienistä nettiluotoista. Sitä pääsee helposti kokeilemaan kuka tahansa, sillä uusille asiakkaille Vivus tarjoaa 50-400 euron lainan ilmaiseksi 30 päivän maksuajalla. Vivukselta voi hakea pikalainaa aina 2010 euroon saakka, mutta aina vain kuukauden maksuajalla. Vivus luottoa voi hakea yli 20-vuotias suomalainen.

Eurolimiitti ilmainen ensinosto 500 euroa

Eurolimiitti on nimensä mukaisesti netissä toimiva joustoluotto, joka on voimassa jatkuvalla sopimuksella kunnes se irtisanotaan. Limiittiä voi hakea 2000 tai 3000 euroon asti. Ensimmäinen nosto tehdään aina 500 euroon saakka ja sen saa uusi asiakas aina ilmaiseksi. Eurolimiittiä voi hakea säännölliset tulot omaava ja oikein raha-asiansa hoitanut suomalainen yli 21-vuotias.

Limiitti.fi 300 euron ensinosto ilman kuluja

Limiittilaina on netissä toimiva joustoluotto, jossa tehdään aina sopimus 2000 euron limiitistä. Tästä sitten maksetaan kulut ja korot, itse luoton avaus on ilmaista. Ensimmäinen 300 euron nosto limiittilainasta on aina ilmainen mikäli sen maksaa takaisin 30 päivän aikana. Tämän jälkeen nostoista ja lainasaldosta maksetaan nostoprovisiot sekä korot. Limiittiä voi hakea yli 20-vuotias suomalainen.

Nordcredit joustoluotto ilmainen ensinosto 300€

Nordcredit tarjoaa joustoluottoja 100-3000 euron väliltä. Ensimmäinen nosto 300 euroon asti on aina ilmainen, kun muuten jokaisesta nostosta maksetaan 14% nostopalkkio. Avausmaksuja, kuukausimaksuja tai tilinhoitomaksuja ei joustoluotossa ole, mutta ensimmäisen noston jälkeen maksetaan nostopalkkioiden lisäksi 60% nimelliskorkoa lainapääomalle.

 

 

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun