Ilmainen pikalaina ensilainaajalle

Listasimme ilmaiset pikalainat - kaikki kulut 0€.

Pikalaina ilmaiseksi

Tällä hetkellä ilmaisia pikalainoja ei ole saatavilla missään lainapaikassa. Lyhyiden (7pv-2kk) laina-aikojen aika on ohi, koska ne ovat käyneet lainapaikoille kannattamattomiksi. Pienet pikalainat ovat siis toistaiseksi historiaa. Pikalaina oli vielä vuonna 2017 mahdollista saada täysin ilmaiseksi tietyksi ajaksi. Ilmaiset luotot olivat yleensä noin 100-400 euroa, joskus jopa 1000 euroa. Ilmaiset lainat oli tarkoitettu aina uusille asiakkaille ensilainaksi. Ilmainen ensilaina helpotti lainan kokeilemista, ja se todella oli kokeilemisen arvoinen, kunhan vain huolehti, että maksoi lainan takaisin eräpäivään mennessä.

 

Ilmaista ja korotonta luottoa tarjoavat luotonantajat

Sopivia kulutusluottoja ei löytynyt

|
Valitettavasti yhtään kulutusluottoa ei löytynyt.
Ole hyvä ja muuta hakuehtoja

Ilmainen pikavippiUudet asiakkaat saivat pikalainaa jopa ilmaiseksi. Ilmaista luottoa tarjottiin yleensä vain uusille asiakkaille eli ensimmäistä lainaa hakeville ja heilläkin täytyy olla luottotiedot kunnossa. Luottotiedot siis tarkistettiin aivan kuten maksullisissakin luotoissakin ja muutenkin lainaprosessi oli täysin sama, kuin isompaa, maksullista lainasummaa haettaessa.

Ilmainen laina tarkoittaa:

Voinko saada ilmaisen pikaluoton?

Ilmainen pikalaina koskee ensimmäistä luottoa, jonka otat kyseisestä rahoituslaitoksesta. Ilmaista pikalainaa koskevat samat ehdot kuin maksullisiakin luottoja, eli:

Joitakin pikalainoja tai tililuottoja haettaessa sinun täytyy osoittaa tulotiedoillasi pystyväsi maksamaan lainan takaisin, mutta useimmissa pienissä lainoissa tätä ei tarvita. Riittää, että luottotiedot ovat kunnossa.

Tutustumislaina

Ilmainen luotto on usein ikään kuin tutustumislaina eli sen avulla uuteen lainaan on helppo tarttua. On pieni kynnys kokeilla uutta lainaa, kun se ei maksa mitään. Ilmaisten luottojen lainasummat olivat yleisimmin 10-400 euroa, mutta esimerkiksi Suomilimiitti lupasi ilmaista pikalainaa jopa 1000 euroon saakka.

Ilmainen laina on siis lainantarjoajan lahja kuluttajalle, tutustumistarjous. Jokainen kuluttaja toki ymmärtää, mikä tutustumistarjouksissa on aina ajatuksena: saada asiakas tarttumaan palveluun ja ostamaan palvelua lisää mahdollisen ilmaisen jakson jälkeen. Ihan sama idea on esimerkiksi todella edullisissa lehtitarjouksissa. Tämä on jokaisen kuluttajan hyvä tiedostaa.

Vinkki: Ilmainen luotto tarjotaan edistämään muiden lainatuotteiden myyntiä. Tutustumislaina kannattaa hyödyntää mikäli lainantarvetta tulee.

Ole siis hereillä, mikäli et tarvitse enempää lainaa kuin sen ilmaisen tutustumisjakson, sano laina irti. Yleensä ilmaiset luotot ovatkin määräaikaisia lyhyitä lainoja, mutta on silti tärkeää, että luet lainan ehdot tarkasti läpi ennen hyväksymistä. Katso ennen kaikkea, sitooko kyseinen ilmainen pikalaina sinua mihinkään jatkossa. Ei pitäisi sitoa, mutta lue silti kaikki pienetkin präntit huolella lainatarjouksesta.

Ilmainen luotto ei ole ilmainen, jos maksat sen myöhässä

Ilmainen luotto tarkoittaa aina ilmaista lainaa tietylle ajanjaksolle, esimerkiksi 2 viikoksi. Esimerkiksi Risicumin Joustolainaa saattoi hakea 300 euroa täysin ilman kuluja 30 päiväksi. Mutta mikäli maksat lainan takaisin myöhässä, eräpäivän jälkeen, kuluja ja korkoja voi kertyä paljonkin. Useimmat lainafirmat laskuttavat tässäkin vaiheessa ainoastaan viivästyskoron, mutta on myös firmoja, joiden ilmainen luotto päättyy tasan eräpäivään mennessä. Näiden pikaluottojen kulut ja korot läsähtävät siis täysimääräisenä maksuun maksun myöhästyessä. Ota siis edelleenkin selvää ilmaisenkin lainan ehdoista.

Vinkki: Myös ilmainen luotto tulee maksaa takaisin ajallaan. Myöhästyneestä lainasta tulee viivästyskorko normaalin lainan tapaan.

Tee lainavertailu myös ilmaisiin luottoihin

Vertaile myös ilmaiset lainat etukäteen, jotta vältyt yllätyksiltä. Kuten edellä jo mainittiin ilmainen laina ei ole ilmainen, mikäli sen maksaa myöhässä. Koko ilmaisen ensimmäisen kuukauden kulut lankeavat maksettavaksi heti ensimmäisenä eräpäivän ylittäneenä päivänä. On hyvä tietää etukäteen, millaisia summia korkoa lainasta täytyy maksaa mikäli et maksamaan lainaa aikanaan.

Vertaile siis lainojen kulut ihan normaalisti, älä ota huomioon ilmaista kuukautta alussa. Esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa jopa 1000 euroa ilmaista lainaa ensimmäiseksi kuukaudeksi, mutta voi kuvitella, että mitä korkeampi lainasumma, sen enemmän ensimmäisen kuukauden lopussa maksetaan korkoa jos luoton takaisinmaksu ei suju odotusten mukaisesti.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun