Vertaa joustoluotot

Autamme sinua löytämään edullisimman joustoluoton
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 2000€

Korko:100€
Vuosikorko:9.49%
Yhteensä:2100€

Kuukausierä

175€

Joustoluotto on nopea

Joustoluotto on jatkuva joustavasti asiakkaan käytettävissä oleva luotto, joka toimii ikään kuin luottokortti netissä. Useimmissa joustoluotoissa ei makseta kiinteää kuukausimaksua, vaan nostopalkkiot nostetuista summista sekä käytössä olevassa velkapääomasta kertyvät korkokulut kuukausittain. Joustoluotto voi siis olla asiakkaan käytettävissä myös silloin, kun siellä ei ole velkapääomaa.

Joustoluotto on jatkuva joustavasti asiakkaan käytettävissä oleva luotto, joka toimii ikään kuin luottokortti netissä.

Joustoluotto netistä

Hae lainaa

Nykyiset netistä haettavat joustoluotot eli tililuotot ovat pääasiassa pikavippien jälkeläisiä. Lainafirmojen täytyi muokata omia lainatuotteitaan uuteen uskoon vuonna 2013, kun uusi pikavippilaki rajoitti alle 2000 euron luottojen koron enintään 50 prosenttiin yli viitekoron. Ensimmäiset joustoluotot lanseerattiin saman tien: joustoluoton limiitti oli esimerkiksi 2100 euroa, jolloin uusi pikavippilaki ei rajoittanut korkoa.

Nykyiset joustoluotot ovat siis lähes samanlaisia kuin pikavipit aiemmin, mutta sillä erotuksella, että nykyään asiakas ei enää saa pelkkää esimerkiksi 400 euron kiinteää pikaluottoa, vaan saadakseen 400 euroa käyttöönsä hänen tulee tehdä sopimus 2000 euron joustoluotosta. Systeemi on nostanut velkojen määriä viime vuosina sekä nostanut myös maksuvaikeuksiin ajautuneiden ihmisten velkataakkaa selvästi.

Esimerkki 2000 euron joustoluotosta, kun laina-aikaa on kaksi vuosi ja kun luotto maksetaan takaisin 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 176€*24=2110€, joista kuljen osuus 110€. Todellinen vuosikorko lainassa on 10,47 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Kun allekirjoitat sopimusta esimerkiksi 200 euron vipistä, ota huomioon, että todennäköisesti sinulle tarjotaan limiitti, josta ensimmäinen nosto on esimerkiksi 200 euroa. Myöhemmin limiitti on käytettävissäsi milloin tarvitset rahaa.

Joustoluotoissa on välillä todella korkeita korkoja, siksi niiden hinnat kannattaa vertailla huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. On olemassa myös edullisia joustoluottoja. Esimerkiksi Komplett Bank ja Bank Norwegian tarjoavat joustavaa takaisinmaksua kulutusluotoillensa, vaikka eivät tarjoa luottoansa joustoluoton nimellä.

Vertaa joustoluotot

Joustoluottojen vertailu on järkevää, sillä luottoja tarjoavien yritysten välillä on kuluissa huomattavia eroja. Yksi lainavertaily löytyy tämän tekstin yläpuolelta, mutta voit myös vertailla suoraan tietyillä luottolimiiteillä, kuten 2000 euron luotot, 3000 euron luotot ja 4000 euron luotot. Vertaaluotto.fi sivustolta löytyy luottovertailua eri lainasummilla.

Joustoluotoissa on jopa suurempia eroja kuin suuremmissa kulutusluotoissa, sillä useimmat aiempien vuosien pikavippejä tarjoavat yritykset muuttivat pikavipit joustoluotoiksi. Tämän vuoksi joustoluotoissa on todella kalliita luottoja, joissa todellinen vuosikorko saattaa olla jopa 700 prosenttia. Joustoluottoja voi kuitenkin saada todella kohtuullisillakin koroilla, tavallisilla kulutusluottojen koroilla. Vertaile siis luottojen hinnat ensin!

Joustoluottojen vertailu

Joustoluoton ensinosto ilmaiseksi

Vertaa korottomat luotot

Monet joustoluottoa tarjoavista lainafirmoista houkuttelee uusia asiakkaita ilmaisilla ensilainoilla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joustoluottosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen uusi asiakas saa nostaa ensimmäisen nostonsa tililuotoltaan ilman mitään kuluja. Sivuiltamme löydät listan korottomia lainoja tarjoavasta yrityksistä lainatietoineen. Esimerkiksi Suomilimiitillä ilmainen nosto voi olla jopa 1000 euroa, mutta useimmiten ilmainen ensinosto on enintään 400 euroa.

Ota huomioon, että ilmainen laina-aika koskee usein ensimmäistä kuukautta. Mikäli et maksa velkasaldoasi tänä aikana pois kokonaisuudessaan, luotto ei ole enää ilmainen. Tarkasti ajallaan maksettu laina on kuitenkin täysin koroton ja kuluton.

Ilmainen ja koroton luotto on kuitenkin yksi keino saada nopeaa ja halpaa luottoa lyhytaikaisesti käyttöönsä. Vaikka kyseessä onkin markkinointikeino ja yksi tapa madaltaa kuluttajan kynnystä ottaa joustoluotto, se on myös kuluttajan etu ja viisaasti käytettynä varteenotettava ja halpa keino lainata rahaa nopeaan tarpeeseen.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun