Vertaa joustoluotot

Autamme sinua löytämään edullisimman joustoluoton
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 2000€

Korko:49€
Vuosikorko:4.59%
Yhteensä:2049€

Kuukausierä

171€

Joustoluotto on nopea

Joustoluotto on jatkuva joustavasti asiakkaan käytettävissä oleva luotto, joka toimii ikään kuin luottokortti netissä. Useimmissa joustoluotoissa ei makseta kiinteää kuukausimaksua, vaan nostopalkkiot nostetuista summista sekä käytössä olevassa velkapääomasta kertyvät korkokulut maksetaan kuukausittain sovitun minimimäärän mukaan tai asiakkaan haluamalla summalla. Joustoluotto voi siis olla asiakkaan käytettävissä myös silloin, kun siellä ei ole velkapääomaa.

Joustoluotto on jatkuva joustavasti asiakkaan käytettävissä oleva luotto, joka toimii ikään kuin luottokortti netissä.

Joustoluotto netistä

Hae lainaa

Nykyiset netistä haettavat joustoluotot eli tililuotot ovat pääasiassa pikavippien jälkeläisiä. Lainafirmojen täytyi muokata omia lainatuotteitaan uuteen uskoon vuonna 2013, kun uusi pikavippilaki rajoitti alle 2000 euron luottojen koron enintään 50 prosenttiin yli viitekoron. Ensimmäiset joustoluotot lanseerattiin saman tien: joustoluoton limiitti oli esimerkiksi 2100 euroa, jolloin uusi pikavippilaki ei rajoittanut korkoa. Tällä hetkellä joustoluottojen korkoja rajoittaa 20% korkokatto, joka asetettiin vuonna 2019. Joustoluotossa voi siis olla korkeintaan 20% nimelliskorko sekä vuosittaiset enintään 150€ kulut.

Nykyiset joustoluotot ovat siis lähes samanlaisia kuin pikavipit aiemmin, mutta sillä erotuksella, että nykyään asiakas ei enää saa pelkästään esimerkiksi 400 euron kiinteää pikaluottoa, vaan saadakseen 400 euroa käyttöönsä hänen tulee tehdä sopimus 2000 euron joustoluotosta. Systeemi on nostanut velkojen määriä viime vuosina sekä nostanut myös maksuvaikeuksiin ajautuneiden ihmisten velkataakkaa selvästi.

Esimerkki 2000 euron joustoluotosta, kun laina-aikaa on kaksi vuosi ja kun luotto maksetaan takaisin 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 176€*24=2110€, joista kuljen osuus 110€. Todellinen vuosikorko lainassa on 10,47 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 51%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Kun allekirjoitat sopimusta esimerkiksi 200 euron vipistä, ota huomioon, että todennäköisesti sinulle tarjotaan limiitti, josta ensimmäinen nosto on esimerkiksi 200 euroa. Myöhemmin limiitti on käytettävissäsi milloin tarvitset rahaa.

Joustoluottojen välillä on edelleen eroja asetetusta korkokatosta huolimatta, siksi niiden hinnat kannattaa vertailla huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. On olemassa myös edullisia joustoluottoja. Esimerkiksi Komplett Bank ja Bank Norwegian tarjoavat joustavaa takaisinmaksua kulutusluotoillensa, vaikka eivät tarjoa luottoansa joustoluoton nimellä.

Vertaa joustoluotot

Joustoluottojen vertailu on järkevää, sillä luottoja tarjoavien yritysten välillä on kuluissa huomattavia eroja. Yksi lainavertailu löytyy tämän tekstin yläpuolelta, mutta voit myös vertailla suoraan tietyillä luottolimiiteillä, kuten 2000 euron luotot, 3000 euron luotot ja 4000 euron luotot. Joustoluotot ovat tällä hetkellä suosittuja lainatuotteita, joita useimmat lainapaikat tarjoavat. Joustavat lainatuotteet mukautuvat arkeen, missä kuukausittaiset menot voivat vaihdella yllättävästi. Joustoluotto on hyvä olla olemassa yllättäviä menoja varten, jos puskurirahaa ei ole vielä päässyt kertymään. Vertaaluotto.fi sivustolta löytyy luottovertailua eri lainasummilla.

 

Joustoluottojen vertailu

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun