Koroton laina

Korottomat lainat poistuivat vuoden 2019 lakimuutoksen myötä. Katso matalakorkoisimmat lainat lainavertailusta.

Koroton laina

Kaikki korottomat luotot

Koroton laina on hyvä vaihtoehto, kun tarvitsee lyhytaikaista lainaa nopeasti. Luotto on täysin ilmainen kun sen maksaa laina-ajan kuluessa takaisin.  Ilmaiset lainat ovat myös hyvä tapa lainayrityksille erottua kovasti kilpailulla alalla. Koroton ja kuluttomat luotot ovat tyypillisesti kahdesta viikosta  kuukauteen. 

 

 

LainausKorottomat lainat ovat tapa mainostaa. Kuluttaja hyötyy ilmaisesta lainasta.

Korottoman ja kuluttoman pikalainan määrä netissä on yleensä 50-1000 euroa. Usein ilmaisen luoton saamisen ehtona on uusi asiakkuus. Listasimme kaikki Suomen ilmaiset ensilainat alla olevaan listaan. Jos tiedät muita ilmaisia lainoja tarjoavia lainapaikkoja voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu(ät)vertaaluotto.fi.

Koroton pikaluotto netistä

Korottomia ja kuluttomia pikaluottoja löytää vain netistä, koska pankkien lainoissa on aina avausmaksu sekä korkokulut. Koroton pikalaina kertoo laina-alan kovasta kilpailusta. Hyvät asiakkaat ovat tärkeitä ja heille halutaan tarjota myös loistavia lainatarjouksia netissä.

Korottoman lainan voi hakea netistä pankkitunnuksien avulla tunnistautumalla. Nettiluoton hakeminen on nopea toimenpide, joka vie parhaimmillaan vain muutaman minuutin. Lainahakemuksen jälkeen asiakas saa nopeasti lainatarjouksen, joka hyväksytään pankkitunnuksilla ja lainasumma maksetaan tilille tämän jälkeen hyvin nopeasti. Asiakaspalvelu ja chat-neuvonta auttavat asiakasta, jos lainan hakemisessa ilmenee epäselvyyksiä. Hakemus kannattaa täyttää aina huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, mikä nopeuttaa summan maksua tilille. Myös mahdolliset tarvittavat liitteet kannattaa lähettää sähköisessä muodossa.

Koroton pikavippi

Koroton ensilaina uudelle asiakkaalle

Katso korottomat pikalainat

Koroton ensilaina on tarjous, joka annetaan yleensä vain uudelle asiakkaalle. Ensimmäinen ilmainen laina on usein lyhytaikainen ja summaltaan alle 1000 euroa. Ensilaina ilman korkoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos lainalle on tarvetta. Korottoman lainan saa nopeasti käyttöön, eikä rekisteröityminen vie paljon aikaa. Ilmainen ensilaina netistä myönnetään henkilölle, jolla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot. Lainapaikasta riippuen korottoman paikalainan voi saada jo 18-vuotias. Myös lainasumma vaikuttaa siihen, kuka korotonta lainaa voi saada. 

Koroton ensilaina ja lainaehdot

Koroton laina on koroton vain, jos luoton maksaa määräajassa takaisin. Jos lainanmaksu viivästyy, voi luotolle kertyä äkkiä enemmänkin kuluja. Koroton luotto ei yleensä ole halpa, jos lainanmaksu viivästyy, joten asiakkaan kannattaa ottaa juuri sen kokoinen laina, että saa sen maksettua vaivattomasti takaisin.

Lue siis huolellisesti kaikki lainaehdot lävitse myös ennen korottoman lainan ottamista. Siinäkin tapauksessa, että olisit itse täysin varma, että maksat korottoman luoton takaisin ennen eräpäivää. Koskaan et voi tietää tilanteista, yhtäkkiä tuleekin hetki, ettet voi maksaa lainaa ajallaan. Tällöin luoton normaalit lainaehdot tulevat täysimääräisinä luoton päälle, tällöin ilmainen luotto ei enää olekaan ilmainen. Ota selvää etukäteen mitä joudut maksamaan, mikäli et maksa lainaa takaisin ajoissa. Luottoyhtiöt laskevat sen varaan, että aina joku maksaa luottonsa myöhässä. Myöhässä maksavat kustantavat siis myös muiden lainat.

Koroton ensilaina voi tarkoittaa myös joustoluoton ensimmäistä kuukautta.

Koroton laina voi olla myös joustoluotto

Koroton ensilaina voi olla kertamaksuinen tai pysyvämpi luottolimiitti. Luottolimiitin kohdalla ensimmäinen nosto on koroton ja kuluton, jos sen maksaa määräaikaan mennessä takaisin. Seuraavista nostoista meneekin jo normaalit korot ja kulut. Lainaehdot kannattaa aina lukea tarkkaan, vaikka olisi kyse korottomasta lainasta. Pikalainan takaisinmaksussa kannattaa myös olla huolellinen.

Luottolimiitti jää yleensä automaattisesti voimaan, jos asiakas ei erikseen päätä lainaa takaisinmaksun jälkeen. Korottoman luoton jälkeen voikin olla houkutuksena nostaa helposti uutta lainaa, joka onkin koroiltaan ja kuluiltaan jo perinteisen pikavipin luokkaa. Lainavertailu kannattaakin tehdä aina ennen luoton hakemista. Korottomia ensiluottoja kannattaa hyödyntää useammasta paikasta ennen normaalihintaisen pikavipin ottamista. Tuttuus ja helppous voi äkkiä houkuttaa ottamaan luoton samasta paikasta nopeasti tilille, mutta vain vertailemalla ja uusia tarjouksia hyödyntämällä voi säästää selvää rahaa ja saada korottoman pikalainan edut käyttöönsä. Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun