Kulutusluotto luotot ilman vakuuksia

Listasimme parhaat vakuudettomat kulutusluotot

Kulutusluotto netistä ilman vakuuksia

Kulutusluottoja 1000-5000€ summille ilman vakuuksia tarjoavat internetissä lähinnä pikalainafirmat ja pankit. Nettiasioiminen onkin kätevä tapa saada käyttöön nopeasti myös suurempia summia. Pikalainafirmat ja pankit edellyttävät lainanhakijalta tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla ja yleensä myös rekisteröitymistä palveluntarjoajan sivuilla. Pankkien tarjoamat kulutusluotot on tarkoitettu useimmiten vain pankin omille asiakkaille. Pankin asiakkuus edellyttää aina pankissa käymistä ja vakuudettoman kulutusluoton saaminen tapahtuu luonnollisesti vasta tämän jälkeen. Pikalainafirman kautta voit saada vakuudettoman kulutusluoton pelkällä nettihakemuksella. Kulutusluottoja on säännelty jonkin verran, mistä löytyy tietoa esimerkiksi kuluttajaviraston sivuilta.

Kulutusluotto netistä ilman vakuuksia

Luottojen ikärajat

Kulutusluotoille on yleensä asetettu tiukemmat ikärajat kuin pienemmille pikalainoille. Säännölliset tulot ja korkeampi ikä rajaavatkin mahdollisuuksia hakea suurempaa kulutusluottoa ilman vakuuksia. Yleisimpiä ikärajoja kulutusluotoille ovat 20-23 vuotta, mutta poikkeuksiakin löytyy. Esimerkiksi Limititti kulutusluottoa voi hakea jo 18-vuotta täyttänyt asiakas.

Yleisimpiä ikärajoja kulutusluotoille ovat 20-23 vuotta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Uusi asiakas - vanha asiakas

Kulutusluottoyritykset ovat rajanneet kulutusluottojen määriä myös sillä, onko asiakas ottanut heiltä aikaisemmin luottoa. Hyvin hoidetun luoton myötä on siis mahdollista lainata suurempia kulutusluottoja. Yleensä ensilaina on reilusti alle 1000€, jonka jälkeen on mahdollista lainata suurempia kulutusluottoja. Myös pankeilla luoton myöntämiseen vaikuttavat aiempi asiakkuus ja luotonhoitaminen. Raha-asioiden hoitaminen siis kannattaa ja maksujen eräpäivät on syytä merkata kalenteriin.

Kulutusluoton korot

Kulutusluottojen korot ovat yleisesti alhaisempia kuin pienissä pikalainoissa. Yritysten on aina ilmoitettava luoton todellinen vuosikorko, johon vaikuttavat myös luoton muut kulut. Tämä mahdollistaa myös kulutusluottojen hintojen vertailemisen. Luoton kokonaiskulut kannattaakin selvittää aina ennen luoton ottamista.

Kulutusluotot lyhyesti

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Siirry alkuun