Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Avippi

Avippi

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 20 - 2250€
Maksuaika: 7pv-3kk
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 49% - 450%

Parhaat edut

  • Sivuilla selkeä lainalaskuri
  • Lainaa jopa 2250€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Lyhyet vain 7-90pv pikavipit
  • Kalliit avausmaksut suuremmissa lainoissa

Kulut

  • Kiinteä 49% korko
  • Avausmaksu 6-675€
Avippi logo

Avippi.fi on yksi vuoden 2017 uusi lainapalvelu, jonka tarjoaa FourFinance Global S.A. Firman muita vippisivuja ovat mm. Creditguru, Creditgo, Finncredit ja jo toimintansa lopettanut Forbes.fi. Kaikissa FourFinancen palveluissa on samat lainatuotteet samoilla hinnoilla.

Avippi pikavippi nopeasti

Avippi on nopea ja helposti saatava vippi, jota on siis mahdollista hakea jo yli 18-vuotias. 18-vuotiaille ei ole enää kovin montaa lainatuotetta tarjolla, sillä suurin osa lainoista vaatii hakijoilta vähintään 20-vuoden ikää. A-vipin lainaehdot:

  • yli 18-vuotias
  • ei maksuhäiriömerkintöjä, luottotiedot ovat kunnossa
  • suomen kansalainen

Avippi on siis avattu ihan vuoden 2017 alussa, joten kyseessä on uusi lainatuote ja palvelu. Kuitenkin kun alkaa tarkastella lainatuotetta tarkemmin, selviää, että kyseessä on täysin sama laina, kuinka nuo FourFinancen muutkin lainat, ainoastaan eri nimi markkinoidessa. Kaikissa FourFinancen lainapalveluissa on samat hinnat, samat ehdot, ja samat maksuajat.

Avippi on siis todella kallis pikavippi, jossa nimelliskorko on 49%, kuten pikavippilaki määrää, mutta avausmaksu tai välityspalkkio tai miten nyt tätä maksua kutsutaankaan, on noin 30% lainasummasta! Esimerkiksi 2000 euron pikavippi kolmeksi kuukaudeksi tulee siis maksamaan yli 800 euroa!! Kannattaa siis todella tarkasti vertailla tätä pikavippiä muihin vippeihin, sillä kyseessä on ehdottomasti yksi markkinoiden kalleimmista vipeistä.

Pikavippi tekstiviestillä

Avippiä on mahdollista hakea tekstiviestillä, mikä toki on omiaan madaltamaan kynnystä lainan hakemiseen. Tekstiviestihaussa luottotiedot tarkitsetaan puhelinnumeron perusteella. Lainaa voi hakea myös netissä tavallisella nettilomakkeella.

Voidaan olettaa, että koska Avipin hakuprosessia mainostetaan todella nopeana, hakijan maksukykyä tai muuta velkaantumista ei varmisteta mitenkään. Tämä ei ole omiaan lisäämään kyseisen lainafirman luottamusta. Todennäköisesti lainoja myönnetään, mikäli luottotiedot ovat kunnossa, vaikka hakija olisi todellisuudessa jo melkoisessa velkakierteessä. Mikäli sinulla on muita velkoja, älä ota missään nimessä tätä lainaa, sillä tämä on niin kallis, että ongelmia tulee nopeasti!

Onko Avippi luotettava?

Uusien lainatuotteiden kohdalla tulee aina mietittyä, onko kyse huijarifirmasta vai luotettavasta lainafirmasta. FourFinance on Sveitsiin rekisteröity yritys, jolla kuitenkin on Helsingissä ainakin toimisto. Ei ole tietoa, onko yrityksellä lainapalvelua muissa maissa. Yrityksen nettisivut tarjoavat varsin vähän tietoa eikä yritystä luonnollisesti löydy kotimaisista yritystietokannoista.

Avippi on yksi markkinoiden kalleimmista lainoista, ja niin lyhytaikainen, että sen kanssa kannattaa olla todella tarkkana! Varmin olisi tarkkailla ja katsoa, millaisia kokemuksia lainafirmasta alkaa nettiin kertyä. Esimerkiksi S-raha.fi nettiartikkelissa FourFinanceen suhtauduttiin todella varauksella, arveltiin sen jopa olevan saman virolaisporukan yritys, joka oli pahamaineisten Ottoraha.fi ja Orkia.fi lainapalveluiden takana.

Onko yritys luotettava tai ei, omaa taloustilannetta kannattaa kuitenkin ajatella niin paljon, että kilpailuttaa halvimman lainan, sillä on ihan varma, että markkinoilta löytyy edullisempia lainoja kuin tämä! Ja pidemmällä maksuajalla, sillä Avipin lainoja saa maksimissaan 90 vuorokaudeksi, mikä on esim 2000 euron lainassa lyhyt aika! Katso 2000 euron vippivertailu.

Korkolain mukainen viivästyskorko

Avippi yhteystiedot

AVippi / Global FourFinance S.A.
Pohjoisranta 4 H 97
00170 Helsinki

Sähköposti asiakaspalvelu(ät)fourfinanceglobal.ch
060003065 (1,98€/min + pvm)
Avoinna: ma-pe 10.00 - 15.00

Avippi lainalaskuri - Valitse laina

from €20 to €2250 3
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Luoton aika  
1000€ 319€ 448.15% 1319€ 440€ / kk 18v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Luoton aika  
1500€ 450€ 400.35% 1950€ 650€ / kk 18v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Luoton aika  
2000€ 638€ 448.15% 2638€ 879€ / kk 18v 3kk Jatka
CMTX_NO_COMMENTS_LOAN

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun