Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Kredittirahoitus

Kredittirahoitus

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 500 - 70000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 5% - 10%

Parhaat edut

 • Vakuudeton kuluttajaluotto
 • Lainaa jopa 70000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Samat lainat kuin Rahalaitos.fistä haettaessa

Kulut

 • Esimerkkilainoissa käytetyt tiedot:
 • Todellinen vuosikorko 11,27%*
 • Nimelliskorko 9,50%*
 • Laskutuslisä 5€ /kk*
 • Avausmaksu 49€*
 • *)Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti.
Kredittirahoitus logo

Kredittirahoituksen kautta voi kilpailuttaa 500-70 000 euron vakuudettomat pikavipit ja kulutusluotot. Kredittirahoitus on tanskalaisen SmartResponsen sivusto ja se välittää suomalaisen Rahalaitoksen palveluita. Rahalaitos puolestaan tekee yhteistyötä yli 20 netissä toimivan rahoituslaitoksen ja lainapaikan kanssa.

Kredittirahoituksen kautta voi hakea lainaa yli 20-vuotiaat, säännölliset tulot omaavat henkilöt, joilla luottotiedot ovat kunnossa.

Helppo hakemus, nopea lainapäätös

Kreditirahoituksen nettisivuilta löytyy hakemus, jonka asiakkaan tulee täyttää. Tätä ennen kannattaa tarkkaan pohtia omaa maksukykyä, laskea oman taloutensa tuloja ja menoja, sekä realistisesti arvioida, millaista summaa on mahdollista käyttää kuukausittain lainan lyhennyksiin.

Hakemukseen täytetään henkilökohtaiset tiedot, sekä omat tulotiedot ja muut mahdolliset lainat sekä niiden hoitokulut. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen siihen vastataan mahdollisimman nopeasti, jopa saman tien. Lainapäätös ja lainatarjoukset tulevat myös nopeasti, sillä Kredittirahoituksen valtti on nopeus.

Hakijan lainahakemus lähetetään lainapaikkoihin, joiden arvioidaan pystyvän parhaiten vastaan asiakkaan tarvetta ja olevan tälle edullisin. Asiakkaan sähköpostiin voikin tulla jo samana päivänä jopa useampi lainatarjous, joista hän voi päättää parhaan mahdollisen. Lainasopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy lainatarjouksen. Lainarahat siirretään asiakkaan tilille jopa samana päivänä kuin hakemus on lähtenyt. Joissakin lainapaikoissa homma ei etene yhtä nopeasti, joten kannattaa varata prosessiin noin 1-3 päivää.

Ilmainen palvelu 24/7 netissä

Kreditirahoituksen ja Rahalaitoksen palvelut ovat asiakkaille täysin ilmaisia. Ne saavat palkkionsa suoraan lainantarjoajilta. Palvelu on netissä saatavilla jatkuvasti ympäri vuorokauden, mutta hakemuksia käsitellään kuitenkin vain päiväaikaan. Mikäli haluat saada rahat samana päivänä tai mahdollisimman nopeasti, ole siis jo aamusta liikkeellä.

Onko sinulla kokemusta Kreditirahoituksesta? Jaa tarinasi alla olevalla lomakkeella!

Maksumuistusmaksut sekä viivästysmaksut riippuvat lainantarjoajasta.

Kredittirahoitus yhteystiedot

SmartResponse A/S
Vesterbrogade 129
Bygning 9
5. sal
1620 Kööpenhamina
Tanska

info[ät]smartresponse.fi
Puh. +45 3823 7000

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista kreditirahoitus.fi-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Siirry alkuun