Digitalfinans

Digitalfinans

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 2000 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 5% - 51%

Parhaat edut

  • Pohjautuu suomalaisen Salus Group tarjoamiin lainoihin
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Ei asiakaspalvelua puhelimitse

Kulut

  • Avausmaksu 0-200€*
  • Tilinhoitomaksu 0-10€/kk*
  • Esimerkkikorko 9,5%*
  • *) Lainan kulut määräytyvät lainakohtaisesti ja voivat poiketa olennaisesti esimerkeistä.
Digitalfinans logo

Digitalfinans on yritys, joka välittää kuluttajille vakuudettomia 2000-60000€ lainoja 1-15 vuoden maksuajoilla yhteistyökumppaneinaan norjalaisia ja suomalaisia pankkeja ja rahalaitoksia. Digitalfinans AS edustaa Suomessa Salus Group Oy:ta. Digitalfinans tarjoaa lainapalvelua yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Asiakaspalvelu hoituu verkkosivun livechatin kautta, sillä puhelinpalvelua Digitalfinansilla ei ole ollenkaan. 

Digitalfinans välittää tarjouksia luottojen yhdistämisestä sekä uusista kulutusluotoista

Asiakkaan tulee täyttää Digitalfinansin sivuilla luottohakemus, jonka pohjalta asiakas saa saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä lainatarjouksen Digitalfinansin yhteistyökumppanilta. Asiakas voi hakea usealle pienelle kulutusluotolleen luottojen yhdistämistä tai vaihtoehtoisesti kokonaan uutta kulutusluottoa. Digitalfinans suosittelee sivuillaan, että asiakkaan kannattaa hakea lainaa mahdollisimman pitkällä maksuajalla, koska se parantaa asiakkaan lainansaantimahdollisuuksia. Vaikka maksuaika olisi lainasopimuksessa pitkä, saa asiakas kuitenkin lyhentää lainaa myös nopeammalla aikataululla ilman ylimääräisiä kuluja. Pitkä maksuaika kuitenkin nostaa lainan kokonaiskuluja, jos lainan maksaa suunnitelman mukaisesti. Laina kannattaa aina ottaa harkitusti, että omat tulot ja menot pysyvät tasapainossa, eikä lainan maksaminen edellytä enää uuden lainan ottamista ja sitä myötä velkakierrettä.

Lainatarjous on usein parempi, kun hakijoita on kaksi

Lainan hakeminen on taloudellisesti kannattavampaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Digitalfinansin yhteistyöpankit huomioivat lainahakemuksesta molempien henkilöiden tulot, minkä avulla lainatarjous on parempi. Isompi laina tulee myös mahdolliseksi, kun hakemuksesta löytyvät kahden henkilön tulot. Digitalfinans suosittelee lisäämään puolison tulot lainahakemukseen myös siinä tapauksessa, että lainaa hakee vain yksi henkilö. Lainaa voi hakea puolison lisäksi myös yhdessä ystävän tai sukulaisen kanssa. Rinnakkaishakijan tiedot voi lisätä kätevästi Digitalfinansin lainahakemukseen. Tarvittaessa apua lainahakemuksen täyttöön saa livechat-palvelusta. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja rahat saa tilille 1-3 arkipäivän kuluessa. Isommissa lainoissa tulee huolehtia, että lähettää lainatarjouksessa mainitut tarvittavat liitteet nopeasti lainan myöntävälle pankille. Lainatarjous kannattaa lukea huolella läpi myös luoton takaisinmaksun osalta. Digitalfinans välittää vakuudettomia lainoja ja saa välittämistään lainoista palkkion pankilta. Asiakkaalle palvelu on maksuton. 

Mahdolliset maksumuistus- ja perintäkulut rippuvat mistä saat lainasi.

Digitalfinans yhteystiedot

Digitalfinans
Nikolaikirkeallmenningen 1 G
5003 Bergen

Asiakaspalvelu chat-ikkunassa

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista digitalfinans.fi-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

CMTX_NO_COMMENTS_LOAN

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun