Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Advisa

Advisa

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v-18v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4.9% - 10%

Parhaat edut

  • Uusi lainapalvelu Suomessa 2020
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 18-vuotta

Huomioitavaa

  • Advisa ei itse myönnä lainoja

Kulut

  • Todellinen vuosikorko 9,92%*
  • Nimelliskorko 9,50%* (4,99-10%)
  • Laskutuslisä 5€ /kk*
  • Avausmaksu 49€*
  • *) Esimerkkilaina. Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti. Näet tarkat tiedot lainatarjouksestasi.
Advisa logo

Advisa kilpailuttaa lainat asiakkaan puolesta

Advisa on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2011 ajatuksena kilpailuttaa lainoja asiakkaan puolesta. Advisa toimii nyt myös Suomessa samalla periaatteella eli asiakas täyttää yhden lainahakemuksen ja saa vastineeksi lainatarjouksia useilta eri lainapaikoilta. Advisa ei itse myönnä lainoja tai ole osallisena päättämässä lainojen yksityiskohdista. Advisan palvelun kautta asiakas voi hakea uutta lainaa tai yhdistää vanhoja lainoja. Lainasummat ovat 500-60000€ ja laina-aika 1-18 vuotta. Vakuudetonta lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Nykyään lainojen kilpailuttaminen on suosittua, kun yksittäisistä lainoista ei haluta maksaa kalliita kuukausimaksuja. Advisa on yksi vaihtoehto kilpailuttaa omat lainat ja katsoa onko lainojen yhdistämisestä itselle rahallista hyötyä. 

Kuka voi käyttää Advisan lainapalvelua?

Advisa on tarkoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille, joiden vuositulot ovat yli 12000€. Tämän lisäksi asiakkaalla tulee olla suomalainen henkilötunnus, suomalainen pankkitili sekä luottotiedot kunnossa. Advisan kautta haettavat lainat voivat olla koroiltaan ja ehdoiltaan hyvin erilaisia: yksilölliset lainatarjoukset ovat riippuvaisia hakijan tuloista ja muista tiedoista. Yleisesti lainaa kannattaa hakea aina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jos se vain on mahdollista. Rinnakkaishakijalta vaaditaan samoja ehtoja kuin päähakijaltakin. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa ottaa työn alle aina, kun oma palkkataso nousee tai saa lainalleen rinnakkaishakijan. Advisan palvelu ei sido ottamaan lainaa, vaan asiakas voi rauhassa katsoa, minkä hintaisia lainoja olisi itsellä mahdollista saada. 

Miten haen lainaa Advisan kautta?

Nykyään lainan hakeminen netissä on tehty todella helpoksi. Advisan palvelussa asiakas täyttää ensin huolellisesti lainahakemuksen olipa sitten hakemassa uutta lainaa tai yhdistämässä vanhoja lainoja. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas alkaa saamaan lainatarjouksia eri lainanantajilta. Jokaisen lainatarjouksen saapuessa, asiakas saa Advisalta tekstiviesti-ilmoituksen asiasta. Kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet viimeistään 24h lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Tämän jälkeen asiakkaalla on 30 päivää aikaa tutustua lainatarjouksiin ja hyväksyä itselle mieluinen lainatarjous niin halutessaan. Laina allekirjoitetaan sähköisesti, jonka jälkeen asiakas saa lainan tilille 1-3 pankkipäivän kuluessa. Lainan maksaminen tilille riippuu lainapaikasta, mistä asiakas on lainan hyväksynyt. 

Advisa tiedottaa ajankohtaisista lainatarjouksista

Lähetettyään lainahakemuksen asiakkaan tiedot tallentuvat Advisan järjestelmään ja asiakas saa lainahakemukseensa liittyen kohdennettua mainontaa eri lainoista aina yhden vuoden ajan. Halutessaan asiakas voi estää mainokset ilmoittamalla siitä Advisan asiakaspalveluun. Jos taas haluaa tietoa muutenkin Advisan yhteistyökumppaneiden ajankohtaisista lainatarjouksista, voi liittyä Advisan omaan asiakaskerhoon. Uudet tuotteet ja palvelut tulevat tutuiksi sähköpostitse, kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Asiakaskerhosta voi myös irtisanoa itsensä, jos ei enää halua saada mainontaa. 

Advisan asiakaspalvelu 

Advisan asiakaspalvelu toimii sekä sähköpostin välityksellä, että puhelimitse. Asiakaspalvelu on auki ma-pe klo 10-18. Lounastauko on klo 13-14.

Advisa yhteystiedot

Suomen Lainamarkkinat Oy
Eteläesplanadi 24
001 30
Helsinki

Asiakaspalvelu 09 584 00 584
asiakaspalvelu(ät)advisa.fi
Avoinna ma-pe 10-13 ja 14-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista advisa.fi/laina/-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

CMTX_NO_COMMENTS_LOAN

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun