Ferratum Bank

Ferratum Bank

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 4100 - 20000€
Maksuaika: 1v-10v
Ikäraja: 25 vuotta
Vuosikorko: 4.95% - 10%

Parhaat edut

  • Laajasti maailmalle levinnyt suomalainen lainapalvelu
  • Lainaa jopa 20000€
  • Myönnetään yli 25-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

  • Ferratum lainassa ei mahdollisuutta maksuvapaisiin kuukausiin

Kulut

  • Nimellinen vuosikorko: 4,95 - 10% (norm. 19,97% asti)
  • Tilinhoitokulu 9,90 tai 12€/kk
  • Todellinen vuosikorko: 6,05-29,79%
Ferratum Bank logo

Ferratum Bank tarjoaa vakuudettomia luottoja

Ferratum Bank p.l.c. on Ferratum Oyj:n tytäryhtiö, joka on rekisteröity Maltalle, mutta toimii Suomen lakien mukaisesti. Ferratum toimii tällä hetkellä jo 23 eri maassa ja asiakkaita on kertynyt jo yli 2 miljoonaa. Ferratum Bank on lainapaikka, joka tarjoaa asiakkaille kahta eri lainatuotetta: Joustava-luotto on korkeintaan 4000€ joustoluotto, josta voi nostaa luottoa tilille milloin vain, kun taas Ferratum Laina on 4100-20000€ määräaikainen kertalaina. Joustavaa luottoa on mahdollista hakea jo 20-vuotiaana, mutta Ferratum Laina on tarkoitettu yli 25-vuotiaille henkilöille. Olipa kyse kummasta lainasta tahansa, asiakkaalla tulee olla suomalainen pankkitilinumero, oma matkapuhelinliittymä, vakituinen osoite Suomessa, verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoite. Asiakkaalla saa olla vain yksi Ferratum laina kerrallaan, joten asiakas ei voi hakea Joustavaa luottoa, jos hänellä on vielä maksamatta oleva Ferratum laina käytössä.

Ferratum laina on helppo hakea netistä

Ferratum laina on yksinkertaista hakea netistä nopealla nettihakemuksella. Ferratum lainaan vaaditaan vähintään 25-vuoden ikää. Ferratum laina voi olla suuruudeltaan 4100-20000€ ja takaisinmaksuaika 1-10 vuotta. Lainan hakemisen yhteydessä asiakkaan luottotiedot tarkistetaan. Asiakkaan tiedoista riippuen määräytyy myös Ferratum lainan nimelliskorko, joka voi olla 4,95 - 16,95%. Tilinhoitomaksu on 9,90€/kk. Lainapäätös annetaan asiakkaalle muutamassa minuutissa, mutta Ferratum laina maksetaan pääsääntöisesti asiakkaan tilille seuraavana arkipäivänä. Ferratum laina maksetaan tilille klo 7-23 välisenä aikana, mutta maksun siirtyminen tilille voi kestää minuuteista useampaan pankkipäivään, riippuen siitä, missä pankissa asiakkaalla on tili. Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP-Pankin, Aktian, Handelsbankenin ja S-Pankin rahansiirrot eivät ole reaaliaikaisia, joten näihin pankkeihin rahansiirto kestää pidempään. Lainalla ei ole avausmaksua, joten Ferratum lainan todellinen vuosikorko on asiakkaasta riippuen 6,05-24,37%. Ferratum-lainan laskujen maksu tapahtuu sähköpostinlaskun muodossa, missä asiakkaan on helppo maksaa laskut Acceptemail-palvelun avulla. Maksun kirjautuminen vie yleensä 1-4 pankkipäivää.

Joustava-luotto Ferratumin tapaan

Joustava-luotto on korkeintaan 4000€ suuruinen jatkuva luotto, joka voidaan myöntää yli 20-vuotiaille henkilöille. Joustava-luotolta nostettua lainaa maksetaan takaisin kuukausittain minimilyhennyksellä tai asiakkaan valitsemalla isommalla summalla. Vähimmäislyhennyksen suuruus on vähintään 3% luoton saldosta, mutta euroissa aina minimissään 40€. Joustava-luottoa voi lyhentää vapaasti käyttämällä luottokohtaista viitenumeroa. Ylimääräisistä lyhennyksistä ei aiheudu asiakkaalle kuluja. Tyypillisesti Joustava-luoton maksuaika on 3-54 kuukautta. Kirjautumalla Ferratumin palveluun, voi nähdä omat laskut 10 kuukauden ajalta. Tilinhoitomaksu on Joustava-luotossa 12€/kk ja nimelliskorko 19,97%, kun taas todellinen vuosikorko on 29,79%. Joustava-luotossa on mahdollista hakea myös maksuvapaata kuukautta: Maksuvapaa kuukausi on mahdollista pitää 2 kertaa 12 kuukauden aikan, mutta kuitenkin niin, että luotosta tulee olla maksettuna kaksi ensimmäistä lyhennystä normaalisti. Joustava-luotossa maksu siirtyy tilille välittömästi verkkopankkisiirrolla. Joustava-luotolta voi myös nostaa luottoa tilille reaaliaikaisesti, kun luotto on ollut käytössä.  

Ferratumin asiakaspalvelu toimii suomeksi ja englanniksi

Asiakas voi olla yhteydessä Ferratumiin lainoihin liittyen, joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-17, mutta laskutuksiin liittyvissä asioissa voi asioida arkisin klo 8-18. Lainan takaisinmaksua voi suorittaa myös puhelinpalvelun kautta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Automaattiseen puhelinpalveluun syötetään omat korttitiedot, jonka avulla lainan maksuerä saadaan maksuun.  

Ferratum Bank yhteystiedot

Ferratum Bank p.l.c.
ST Business Centre
120 The Strand
Gzira
GZR 1027
Malta

Asiakaspalvelu puh. 800 166 208
asiakaspalvelu(ät)ferratumbank.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista ferratumbank.fi-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Siirry alkuun