Anyfin

Anyfin

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 100 - 10000€
Maksuaika: 3kk-1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 8% - 10%

Parhaat edut

  • Helppo tapa korvata kalliit pikkulainat
  • Lainaa jopa 10000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Ei lainaa kulutukseen
  • Lainaa vain uudelleenrahoitukseen

Kulut

  • Nimelliskorko 8-10%*
  • Luoton hallinnointikulut 0-150€/vuosi*
  • *) Lainat myönnetään henkilökohtaisesti ja lainaehdot voivat vaihdella.
Anyfin logo

Anyfin on toimiva palvelu lainojen kilpailuttamiseen olipa kyseessä sitten osamaksu, luottokortti tai kulutusluotto. Anyfin on ruotsalainen palvelu, joka on keskittynyt lainojen kilpailuttamiseen, eikä Anyfin myönnä lainkaan uusia luottoja. Anyfin kilpailuttaa asiakkaan vanhat luotot aina 10000€:n saakka. Asiakas lähettää joko sovelluksen kautta tai suoraan Anyfinin asiakaspalveluun kuvan lainansa laskusta, mistä ilmenee sekä lainan että asiakkaan tiedot. Tämän jälkeen asiakas saa Anyfinin yhteistyöpankeilta tarjouksia ja jos tarjous on todelliselta vuosikoroltaan eli koroltaan ja muilta kuluiltaan asiakkaalle kilpailukykyisempi, saa asiakas ilmoituksen uudesta lainatarjouksesta. Jos Anyfin ei pysty tarjoamaan parempaa lainatarjousta vanhan luoton tilalle, siitä ilmoitetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti. Asiakas voi kilpailuttaa palvelussa joko yhden tai useamman luoton, mutta luottojen yhteissumma saa olla korkeintaan 10000€. Palvelu ei maksa asiakkaalle mitään ja asiakkaalla on myös aina oikeus hylätä lainatarjous.

Anyfin on kätevä palvelu kilpailuttaa lainat

Anyfin-sovellus löytyy nopeasti App Storesta sekä Google Play -sovelluskaupasta. Sovelluksen avulla asiakas voi lähettää näppärästi kuvan laskustaan Anyfin-palveluun. Sovelluksen avulla asiakas voi myös tarkastella omia tietojaan, kilpailutettuja lainoja sekä laskuja. Asiakas näkee ajantasaiset tiedot lainoistaan ja voi tehdä näppärästi lainoihin myös ylimääräisiä lyhennyksiä. Anyfin on avoin kaikille yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä luottotiedot kunnossa. Anyfin-palvelussa voi kilpailuttaa joko yhden tai useamman luoton. Omien luottojen yhteissumma saa olla kuitenkin korkeintaan 10000€. Jos asiakas kilpailuttaa luottokorttilaskunsa ja hyväksyy tarjouksen korvaavasta lainasta, luottokortti säilyy kuitenkin edelleen asiakkaan käytössä normaalisti. Anyfin ei kannusta ihmisiä ottamaan uutta lainaa, mikä on lainapalvelulle poikkeuksellista. Anyfin-palvelu on siis aidosti keskittynyt vanhojen lainojen kilpailuttamiseen ja sen pyrkimyksenä on tarjota asiakkaalle aina vastaava laina paremmilla ehdoilla. Laina-ajat eivät siis pitene, vaikka laina kilpailutetaan Anyfin-palvelussa, vaan asiakas saa kilpailutuksella aina todellista säästöä lainamenoihinsa ja todellisiin lainakuluihin.

Anyfin asiakaspalvelu toimii kaikkina viikonpäivinä 

Anyfin asiakaspalvelu toimii chatissa, sähköpostin välityksellä sekä soittamalla palveluun. Asiakaspalvelu on paikalla viikon jokaisena päivänä, joten Anyfin pyrkii vastaamaan nopeasti asiakkaiden tiedusteluihin.

Anyfin yhteystiedot

Anyfin AB
3011348-7
Bulevardi 21
00120 Helsinki

Asiakaspalvelu  045 7397 6579
Avoinna: ma-pe 8-20, la-su: 10-16
Sähköposti hello(ät)anyfin.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista anyfin.com/-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Siirry alkuun