Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Vivus

Vivus

4.4 10 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 300 - 600€
Maksuaika: 4kk
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 20%

Parhaat edut

  • Edullinen lainapaikka
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vain 300-600 euron lainoja
  • Laina-aika aina 4kk

Kulut

  • Vuosikorko: 20%
  • Avausmaksu 5€
  • Ei muita kuluja
  • Todellinen vuosikorko 30,35%
Vivus logo

Vivus tarjoaa 300-600€ lainoja 4 kk ajaksi yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille. Lainan korko on 20% ja kuluttajan todellinen vuosikorko 30,35%, missä on huomioitu pikalainan avausmaksu 5€. Asiakkaalla tulee lisäksi olla suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Jokaisen asiakkaan maksukyky arvioidaan ja laina edellyttää, että luottotiedot ovat kunnossa. Laina maksetaan takaisin neljässä erässä, joista ensimmäinen tulee maksuun 30 vuorokautta lainan nostamisen jälkeen. Koko lainasumma on myös mahdollista maksaa kerralla takaisin. Myös lainan nostamisessa on joustoa niin, että ensimmäinen nosto on vähintään 300 euroa ja asiakas voi nostaa myönnetyn luoton puitteissa lisää lainaa vielä 45 päivän ajan. 

Miten Vivuksen pikalaina toimii?

Vivuksen vippejä haettassa tulee olla vähintään 20 vuotias ja raha-asiansa moitteettomasti hoitanut Suomen kansalainen. Asiakas voi valita joko automaattisen tai manuaalisen luottokelpoisuuden tarkistamisen. Manuaalisessa tarkistuksessa asiakkaan tulee lähettää liitteenä tarvittavat asiakirjat, kun taas automaattitarkastuksen tekee kolmas osapuoli, esimerkiksi Instantor AB, joka voi asiakkaan suostumuksella arvioida luottokelposuuden tilitapahtumien perusteella. Lainaa voi hakea tekstarilla tai puhelimella soittamalla. Vivuksen pikalaina on kertamaksuinen luotto. Lainapäätöksen Vivus ilmoittaa tekstiviestillä muutaman minuutin kuluessa. Lainan siirtyminen tilille kestää 2-3 pankkipäivää, mutta pikasiirtona laina on mahdollista saada 60€ maksua vastaan heti tilille, jos asiakkaalla on tili jossakin seuraavista pankeista: Sampo, Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki tai Handelsbanken. Muiden pankkien osalta lainan siirtyminen kestää 2-3 pankkipäivää.

Vivus pikavipin takaisinmaksu

Vivuksen pikalainat ovat maksuajaltaan korkeintaan neljä kuukautta. Laina maksetaan takaisin kuukausittain niin, että ensimmäinen erä kattaa vain korot ja kulut ja seuraava, kuukauden päästä erääntyvä erä sisältää vasta itse lyhennystä. Asiakas voi kysyä tarkempia maksutietoja Vivukselta, mikäli haluaa maksaa pikalainan takaisin nopeammassa aikataulussa. Osa korkokustannuksista säästyy, kun lainan maksaa ennenaikaisesti takaisin. Lainan perustamiskustannukset yms. kulut eivät kuitenkaan muutu ja ne asiakkaan tulee maksaa kokonaisuudessaan huolimatta lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Asiakas voi hakea Vivuksen lainalle eräpäivän siirtoa, jolloin luoton eräpäivä siirtyy 30 päivää, 5 euron eräpäivänsiirto-maksua vastaan. Asiakas voi siirtää luoton maksamista kaksi kertaa koko laina-aikana, mutta kuitenkin niin, että siirtokuukaudet eivät ole perättäisiä. 

Maksumuistutus 5€, viivästyskorkoa kertyy heti lainanmaksun myöhästymisen jälkeen. Viivästyskorko on yhtä suuri kuin lainan korko

Vivus yhteystiedot

4finance Oy
Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki

Email: asiakaspalvelu[ät]vivus.fi
Puh: 0600 550 750 (0.76,-/min + mpm/pvm)
Avoinna: ma-su 7-23

Vivus lainalaskuri - Valitse laina

from €300 to €600 3
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Luoton aika  
300€ 20€ 47.6% 320€ 107€ / kk 20v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Luoton aika  
400€ 25€ 44.14% 425€ 142€ / kk 20v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Luoton aika  
500€ 30€ 42.1% 530€ 177€ / kk 20v 3kk Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista vivus.fi-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Siirry alkuun