Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Ellos laina

Ellos laina

4 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 100 - 3000€
Maksuaika: 1v-5v
Ikäraja: 25 vuotta
Vuosikorko: 31% - 42%

Parhaat edut

  • Vakuudetonta lainaa 3000e
  • Lainaa jopa 3000€
  • Myönnetään yli 25-vuotiaalle
Ellos laina logo

Ellos yksityislaina on 25-79 vuotiaille raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille (=ei maksuhäiriömerkintöjä) soveltuva yksityislaina. Lainan myöntämisen edellytyksenä on lisäksi säännölliset 800€/kk (brutto) työ- tai eläketulot. Laina on joustava, sillä voit määrittää takaisinmaksuajan ja kuukausierän sinulle sopivaksi.

Voit valita lainasumman 100-3000€ väliltä. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, lainapäätöksen saat heti. Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia, eikä lainaan lisätä avaus- ja toimituskuluja. Lainan lyhentämisen hoidat kiinteällä kuukausierällä. Sähköisellä allekirjoituksella nopeutat lainan käsittelyaikaa. Hyväksytyssä lainahakemuksessa saat rahat tilillesi muutaman pankkipäivän kuluessa.

Ellos lainan korotus ja lyhennysvapaat

Maksettuasi neljä kuukausierää ajallaan, voit pitää yhden lyhennysvapaan kuukauden. Yhteensä lyhennysvapaita kuukausia voi olla vuodessa kaksi. Lainan korottamista voit hakea, kun olet lyhentänyt olemassa olevaa lainaasi 10% sovitusta lainamäärästä ja vähintään 6 lyhennystä ajallaan. Lainaa voidaan korottaa kerralla maksimissaan 2500 eurolla. Muutoksen jälkeen uusi lyhennysaika koskee koko jäljellä olevaa lainaa.

Yhteistyökumppanit

Ellos yksityöislainassa ovat seuraavat verkkopankkipalvelut käytössä: Nordea, Ålandsbank, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-pankki, Säästöpankki, Handelsbank.

Mikäli haluat lisätietoa Elloksen yksityislainasta, voit soittaa Elloksen asiakaspalveluun numeroon 09 13 139 arkisin klo 8-18 välillä 

Maksuhuomautus 5€, viivästyskorko vastaa lainan korkoa

Ellos laina yhteystiedot

Resurs Bank AB Suomen sivuliike
Kaivokatu 10 A 6
PL 3900
00002 Helsinki

Email. ellosyksityislaina[ät]resurs.fi
Puh. 09 - 13 139
Avoinna ma-pe 8-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista ellos.fi/g/finance/loan-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Siirry alkuun