WebFinance

WebFinance

Jatka luottohakemukseen
Lainan määrä: 5000 - 50000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 43% - 700%

Parhaat edut

  • Norjalainen lainapaikka
  • Lainaa jopa 50000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Heikkoja kokemuksia käyttäjiltä
WebFinance logo

Webfinance kilpailuttaa vipin tai isomman lainan puolestasi. Voit hakea heidän kautta 5000-50000 euron lainoja ilman takaajia tai vakuuksia. Webfinancen kautta voi saada lainaa, jos on luottotiedot kunnossa ja olet hoitanut raha-asiat muutenkin mallikkaasti. Isomman lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja.

Esimerkki WebFinance kulutusluotosta: Ottaessasi 8 000 euron vipin 10 vuoden takaisinmaksuajalla on todellinen vuosikorko 14,02 %, kun nimelliskorko on 11 %. Maksat 120 x 112€ yhteensä 13440€. Vipin kulut yhteensä 5440€. WebFinancessa korko määräytyy henkilökohtaisesti ja on yleensä noin 3.85%-18.15%. Näet omat kulusi lainatarjouksestasi.

WebFinancen kautta monta lainatarjousta

WeFinance välittää lainoja, pikavippejä ja luottokortteja, se lähettää hakemuksesi useampaan paikkaan, joista saat sitten lainatarjouksen sähköpostiisi. Voit saada jopa kolme lainatarjousta yhdellä hakemuksella ja vieläpä samana päivänä. Mikäli siis täytät lainahakemuksessa olevat vaatimukset.

Voit hakea lainaa, jos sinulla on luottotiedot kunnossa, säännölliset tulot, olet täysi-ikäinen ja asut Suomessa.

WebFinancen yhteistyökumppanit

WebFinancen omistaa norjalainen Leads AS, joka on toiminut verkkopalveluiden parissa jo vuodesta 2011 lähtien ja välittänyt tuhansille ruotsalaisille ja norjalaisille erilaisia lainoja ja vippejä. WebFinance saa palkkionsa lainafirmoilta, yhteistyökumppaneiltaan, joten palvelu on täysin ilmaista kuluttajille.

WeFinance ei ilmoita suomenkielisillä sivuillaan yhteistyökumppaneitaan, mutta oletettavasti siellä on pankkeja ja rahoituslaitoksia Norjasta ja Ruotsista.

Lue lainatarjouksen kaikki tekstit huolellisesti ennen kuin hyväksyt sen allekirjoittamalla netissä, eli kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla.

 

WebFinance yhteystiedot

Lead As
Vardelia 11
2020 Skedsmokorset
Norway

Email: post[ät]webfinance.net
Puh: 63 87 77 77
Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun