Ferratum Business

Ferratum Business

3.0 1 5 1
Jatka luottohakemukseen
Lainat: 2000 - 100000€
Maksuaika: 6kk-2v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 50%

Parhaat edut

  • Nettihakemus 5 minuutissa
  • Lainaa yrityksille jopa 100000e
  • Lainaa jopa 100000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Todella kallis laina
Ferratum Business logo

Ferratum Business tarjoaa yrityksille 2000–250000 euron lainaa 6–24 kuukauden laina-ajalla. 

Yrityslainahakemuksen voit tehdä netissä. Lainan hakemiseen menee aikaa vain 5 minuuttia ja saat lainatarjouksen todella nopeasti. Voit hyväksyä tai hylätä lainan ilman erillisiä kuluja. Lainatarjouksesta käy ilmi lainan todelliset kulut ja lainaehdot. Yrityslainaa voi hakea vain henkilö jolla on kaupparekisterin mukainen nimenkirjotus oikeus yrityksessä.

Ferratum on yksi ensimmäisistä vippialan yrityksistä ja Ferratum Group on listattu Frakfurtin pörssiin ja se toimii 25 eri maassa ympäri maailmaa.

Milloin yritys voi hakea Ferratum Business lainaa?

Ferratum Business on uusi lainatuote, joka on suunniteltu vastaamaan yritysten nopeaan rahantarpeeseen pikaisesti ja joustavasti. Sen hakemisessa ei tarvitse valtavaa paperisotaa, vaan hakemus tehdään kokonaan netissä. Laina on täysin vakuudetonta, mikä toki näkyy lainan hinnassa.

Ferratum Business on tarkoitettu nopeaan rahantarpeeseen, esimerkiksi paikkaamaan väliaikaista aukkoa käyttöpääomassa. Tai kun yritys haluaa palkata työvoimaa ja sen palkkaaminen on välttämätöntä esimerkiksi nopeasti kasvaneen tilauskannan tai kasvun vuoksi. Lainaa voi käyttää myös investointeihin tai kattamaan odottamattomia kustannuksia. Mutta mikä parasta, lainaa hakiessa ei kysytä, mihin lainaa tullaan käyttämään!

Ferratum Business yrityslainaa voi hakea yritys, jos

  • Yrityksellä on ollut toimintaa vähintään 2 vuoden ajan
  • Jos vuosittainen liikevaihto on yli 75 000 euroa
  • Jos yrityksen johto toimii Suomessa

Ferratum Business - selkeä hinnoittelu

Ferratum Business yrityslainan hinnoittelu on todella selkeää: jokaiselle lainatulle eurolle määritellään tietty hinta, joka kattaa kaiken. Esimerkiksi 15 000 euron laina kuudeksi kuukaudeksi maksaa 0,17€ per lainattu euro, jolloin lainasta maksetaan puolen vuoden aikana 2550€ korkoa. Lisäksi maksetaan 2,5% lainan perustamismaksu.

Lainan hinnoittelu on selkeä, mutta onhan totta, että laina on silti törkeän kallis. Toisaalta lainan hinnalla ja korkealla korolla katetaan riskiä, joka tulee siitä, ettei lainan vakuutena ole mitään.

Maksumuistutus 25€. Viivästyskorko vastaa lainankorkoa.

Ferratum Business yhteystiedot

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Puh. 0800 1300 20
Avoinna: ma-pe 9-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen luoton hakemista ferratumbusiness.fi-sivulta.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Siirry alkuun