Lainaa autoa vastaan

Tiesitkö, että voit saada lainaa olemassa olevaa autoasi vastaan?

Lainaa omistamaasi autoa vastaan

SAV -autorahoitus

Tänä päivänä on mahdollista hakea lainaa autoa vastaan. Ajoneuvosi toimii lainan vakuutena, joten lainaa myönnetään helposti. Lainan hakeminen ja ajoneuvon asettaminen lainan vakuudeksi on helppo ja kätevä tapa saada pikaisesti rahaa arjen eri tarpeisiin, ja rahat ovat nopeasti tililläsi.

Suomessa lainaa myöntää SAV-Rahoitus Oyj, joka edellyttää lainan hakijalta seuraavaa:

Lainan hakeminen autoa vastaan on Suomessa uusi tapa lainata rahaa. Vakuudeksi kelpaavat myös pakettiautot ja moottoripyörät. Muualla maailmalla käytäntö on yleinen, mutta Suomeen se saapui vasta hiljattain. Lainaa voidaan myöntää jopa 50 % prosenttia ajoneuvon arvosta. Ajoneuvon toimiessa lainan vakuutena ovat luottotappiot pieniä. Näin ollen myös lainan korot voidaan pitää suhteellisen alhaisina. Ajoneuvon sekä hakijan ikä, hakijan tulot sekä haettavan lainan suuruus verrattuna ajoneuvon ikään vaikuttavat kaikki lainan korkoon. Korko on kiinteä koko lainan ajan.

Lainaa auto vakuutena

Vakuutena olevan ajoneuvon tulee olla katsastettu ja sen vakuutus tulee olla voimassa. Lisäksi ajoneuvovero tulee olla maksettu. Ajoneuvon tulee olla lainanhakijan omistama. Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen ja luottotietojen pitää olla hyvät. Lainanhakijalta edellytetään myös säännöllisiä tuloja varmistamaan lainan takaisinmaksukyky.

Ajoneuvon arvo määritellään yleisten markkinahintojen mukaan. Arvoon vaikuttavat ajoneuvon merkki, malli ja vuosimalli. Yritys joutuu arvioimaan ajoneuvon näkemättä sitä, joten arvio perustuu markkinoiden alimpiin arvoihin. Ajoneuvon voi myös viedä arvioitavaksi, mikäli lähetetty lainatarjous ei tyydytä lainanhakijaa. Tämän jälkeen arvio lähetetään lainanantajalle. Mikäli laina hyväksytään, ajoneuvo rekisteröidään lainanmyöntäjän nimiin lainan ajaksi.

Lainaa autoa vastaan

 

Lainaa autoa vastaan on kätevä tapa saada rahaa nopeasti, mutta kuten kaikissa lainoissa, tulee ennen lainan ottamista tarkkaan harkita oma kyky suoriutua lainan takaisinmaksusta. Mikäli lainanhakija kokee, ettei jossain vaiheessa pysty suoriutumaan lainan lyhennyksistä ja koroista, kannattaa ottaa yhteyttä lainanantajaan. Kuten pankkien kanssa, voidaan myös tässä tapauksessa asiasta neuvotella ja päästä osapuolia tyydyttävään tulokseen. On myös lainanantajalle kannattavaa, että lainanottaja suoriutuu maksuistaan. Otettaessa lainaa autoa vastaan voidaan valita myös maksuturva mahdollisen työttömyyden tai sairauden vuoksi, sillä ne voivat heikentää maksukykyä. Maksuturva oikeuttaa kuluttomaan järjestelyaikaan, jonka aikana normaaleja maksueriä ei peritä ja laina-aikaa pidennetään. Maksuturvaan sovelletaan erillisiä ehtoja.

Lainaaja voi maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai vaikka koko luoton ennen eräpäivää. Tästä ei peritä ylimääräisiä kuluja tai muita maksuja, ainoastaan normaalisti kertyneet korot ja kulut. Ylimääräiset lyhennykset lasketaan ennakkomaksuiksi tulevista eristä.

Hae lainaa

Laina autoa vastaan on helppo tapa saada nopeasti rahaa elämän eri menoihin. Hakemuksen voi täyttää kätevästi Internetissä ja tarjouksen hyväksyttyäsi saat rahat nopeasti tilillesi.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun