Lainaaja.fi

Lainaaja.fi markkinapaikan kautta voi hakea 800-6000€ lainoja 4-36 kuukauden laina-ajalla. Hakijan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja luottotiedot kunnossa6

Lainaaja.fi on kohtauspaikka verkossa, jossa lainaajat ja lainan ottajat kohtaavat. Lainanhakijan henkilöllisyys, osoite ja luottotiedot tarkistetaan aina sivuston puolesta. Lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Laina voidaan myöntää myös kahdelle samassa taloudessa asuvalle yli 18-vuotiaalle henkilölle. Lainanhakija määrittelee itse lainamäärän, laina-ajan sekä itse hyväksymänsä lainan koron.

Vertaislainalla luottoa ja parempaa korkoa sijoitukselle

Lainan kokonaiskorko määräytyy tarjouksien perusteella. Lainanantajat käyvät käänteistä huutokauppaa tarjoten asiakkaalle tiettyä summaa haluamallansa korolla. Lainanhakijan kokonaislaina koostuu siis useasta pienestä summasta eri lainantarjoajilta ja korko voi vaihdella lainanantajasta riippuen. Lainan korko on koko laina-ajan kiinteä ja se muodostuu tarjottujen summien ja korkojen keskiarvosta. Lainamäärä on aina 800-6000€. Jos haluttu lainasumma ei täyty, voi hakija hyväksyä myös osittaisen lainan, joka on kuitenkin vähintään 600€. Lainan takaisinmaksuaika on 4-36 kuukautta.

Lainaaja.fi sivuston lainaustapa on siis nimeltään vertailainaamista. Siinä tavalliset kuluttajat tai ammattimaiset sijoittajat lainaavat verkkoympäristössä rahaa suoraan kuluttajille. Sijoitettu raha hajautetaan niin moniin lainoihin, että riskit ovat suhteellisen pienet. Sijoitetulle pääomalle kertyy paljon parempi korko kuin monessa muussa sijoittamisessa, noin 10 prosentin korko.

Asiakkaalle puolestaan Lainaaja.fii vertaislainaaminen on usein myös edullista hommaa. Siinä nimittäin lainan korko liikkuu noin 18-24 prosentin välillä, ja se on kiinteä koko alaina-ajan . Korko on selvästi vähemmän kuin muissa "pikavipeissä", mutta toki enemmän kuin useissa kulutusluotoissa. Lainavertailusta selvität kuitenkin aina edullisimman lainan.

Koron lisäksi lainasta menee järjestelypalkkio, joka on 3% lainamäärästä, mutta vähintään 90€. Tämän lisäksi lainaajalta menee kuukausittain 5€ tilinhoitomaksu. Lainaa lyhennetään kuukausittain. Lainaajalla on oikeus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen kalenterivuoden aikana. Lainan voi maksaa takaisin myös etuajassa ilman kuluja.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun