Kaikki luotot

Listasimme kaikki lainapaikat samalle sivulle

Kaikki luotot yhdessä paikassa

Kaikki luotot löytyvät kätevästi Vertaaluotto.fi palvelusta. Olipa tarpeesi sitten 50 euroa tai 60000 euroa tai jotain siltä väliltä, niin Vertaaluotto.fi -palvelussa löydät helposti itsellesi sopivan lainan. Luottoa haetaan netistä verkkohakemuksella ja myös mahdolliset liitteet voi toimittaa sähköisessä muodossa. Laina-ala on edelleen jatkuvassa murroksessa, joten uusia luottopaikkoja tulee markkinoille aina tasaisin väliajoin. Listasimme alle kaikki käytössä olevat luotettavat lainapaikat. Katso kaikki luotot ja löydä omasi.

Kaikki kulutusluotot ja lainapaikat (76 lainapaikkaa)

Kaikki luotot listattuna

 

Tee nopea luottovertailu

Näytä luottovertailu

Luottovertailu on nopea toimenpide, minkä avulla voi säästää satoja tai jopa tuhansia euroja lainasummasta riippuen. Lainavertailu kannattaa siis ehdottomasti tehdä aina ennen lainan ottamista. Lainapaikat tarjoavat nykyään monenlaisia lainavaihtoehtoja, joten valikoimaan kannattaa tutustua ennen kuin valitsee itselle sopivan lainan.

Perinteisten luottojen sijaan suosittuja lainatuotteita ovat nykyään erityyppiset tililuotot ja muut pidempiaikaiset lainat. Luottojen laina-ajat ovat kasvaneet ja tarjolla on paljon luottoja pitkillä laina-ajoilla. Luottojen vertailulla  voi valita itselle mieluisen laina-ajan yhdistettynä sopivaan lainasummaan. Yleensä lainapaikasta voi ottaa yhden joustoluoton tai tavallisen lainan kerrallaan. Ensimmäistä kertaa luottoa hakevat voivat myös saada hyviä luottotarjouksia. Ensiasiakkaan edut on mahdollista saada useasta eri pikaluotosta, jos lainaa aina uudesta paikasta. Toisaalta vanhoille asiakkaille myönnetään helpommin isompia luottoja, jos he ovat hoitaneet edelliset lainansa moitteettomasti. Luottoa kannattaakin lyhentää sovitussa maksuaikataulussa, niin mahdollistaa itselleen myös uusien lainojen saamisen.

Luottovertailun avulla voi valita itselle mieluisen laina-ajan yhdistettynä sopivaan lainasummaan.

Mistä kannattaa ottaa luotto?

Luottojen valikoima on laaja ja joukossa on myös lainapaikkoja, joissa korot ja kulut ovat korkeampia kuin muissa paikoissa. Suomessa on tällä hetkellä asetettu 20% korkokatto vakuudettomille luotoille. Lisäksi luoton vuosittaiset kulut saavat nousta korkeintaan 150€:n. Summanmutikassa ei siis kannata hakea lainaa, vaan ensin tarvitaan luottovertailua ja vaihtoehtojen kartoitusta. Luottovertailun jälkeen on helppo olla tyytyväinen otettuun luottoon. Halvin luotto ja sen löytyminen onkin yleensä vertailun tulosta. Luotettava luottojen tarjoaja kertoo selkeästi lainaan liittyvät kulut ja korot. Suomessa toimivat luottojen tarjoajat ovat Finanssivalvonnan valvonnan alla.

Monet luottopaikat ovat myös linkittyneet toisiinsa, jolloin asiakas ei voi ottaa molemmista paikoista lainaa, jos asiakkuus on jo olemassa toisen lainapaikan kanssa. Yleensä laina-asiat kannattaakin keskittää korkeintaan muutamaan lainapaikkaan, niin luottojen takaisinmaksu on selkeämpää ja muutoksia luottojen maksuaikatauluun on esimerkiksi helpompi tehdä. Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on yleensä hyvä vaihtoehto, koska jokaisesta pikavipistä menee tilinhoitomaksu kuukausittain.

Kysymykseen: "Mistä kannattaa ottaa luotto?" saa ajankohtaisen vastauksen aina vertaamalla luotot. Omat lainatarpeet, kuten laina-aika ja kulutusluoton lainasumma vaikuttavat merkittävästi siihen, mistä lainapaikasta luottoa kannattaa hakea. Katso esimerkiksi 1000 euron luottovertailu. Halvin luotto löytyy ensiasiakkaalle todennäköisesti eri paikasta kuin asiakkaalle, jolla on jo entuudestaan pikaluottoja. Pikaluottoja koskevat tarjoukset ovat myös alati muuttuvia, joten luottovertailu kannattaa tehdä, vaikka edellisen luoton ottamisesta olisi kulunut vain muutama kuukausi. * Päivitämme kaikki luotot kuukausittain, mutta tarkista lainan kulut ja ehdot aina ennen hakemista

Esimerkki 20000 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on kymmenen vuotta ja kun luotto maksetaan takaisin 120 erässä. Kokonaiskustannukset on 216€*120=25939€, joista kuljen osuus 5939€. Todellinen vuosikorko lainassa on 5,45 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 51%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun