-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Luotto & luoton hakeminen netistä

 

Luoton hakeminen netistä onnistuu jokaiselta netin normaalikäyttäjältä - niin helpoksi se on tehty. Ensimmäinen edellytys pikaluoton saamiseen on yleensä olemassaolevat verkkopankkitunnukset sekä moitteeton maksukäyttäytyminen. Yllätyksenä monille saattaa tulla, että pikalainoja ei suinkaan myönnetä kaikille: luottotietojen menettäminen vaikeuttaa olennaisesti myös pikalainan saamista. Raha-asioiden kunnollinen hoitaminen siis kannattaa, sillä luottotietojen menettämisellä on kauaskantoiset vaikutukset.

Luoton hakeminen

Vakuudetonta luottoa on mahdollista hakea jopa 60000 euroa. Oma taloustilanteesi vaikuttaa lainapäätökseen paljonko sinulle lainaa myönnetään.

Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ovat sähköinen tunnistautumisen väline, joita tarvitset sähköiseen asiointiin eri palveluissa. Verkkopankkitunnuksia myöntävät pankit ja niiden saamisen edellytyksenä on voimassaoleva passi, henkilökortti tai ajokortti sekä 18-vuoden ikä. Pikalainat maksetaan suomalaiselle pankkitilille, joten pankkiasioinnin on tapahduttava aina kotimaassa.

 

Netistä löytyy runsas määrä erilaisia pikaluottojen ja kulutusluottojen tarjoajia. Ennen pikaluoton hakemista olisi aina hyvä tutustua pikalainojen tarjontaan. Pikaluottoyritykset ovat asettaneet luoton hakemiselle erilaisia raameja: on yrityksiä, jotka tarjoavat pikalainoja pienemmillä summilla ja yrityksiä, joissa on tiukemmat ikärajat. Sopivan lainantarjoajan etsiminen voi olla aika työlästä, joten valmiit lainavertailut nopeuttavat hyvin tätä prosessia. Kulurakenteet eri firmojen välillä poikkeavat toisistaan, joten ennen pikalainan hakemista olisi hyvä miettiä minkälainen pikalaina ja lainanhoito itselle sopii. Osa lainantarjoajista on esimerkiksi joustavampia luoton takaisinmaksun suhteen, osa taas vaatii suorituksen takaisin tarkasti tietyssä ajassa.

 

Ensimmäinen luotto haetaan yleensä nettihakemuksella, verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen. Useat yritykset tarjoavat tämän jälkeen mahdollisuutta hakea lainaa kätevästi myös tekstiviestillä. Luoton saa tilille päivästä, vuorokaudenajasta sekä palveluntarjoajasta riippuen miltei heti tai viimeistään parin vuorokauden sisällä. Uutta luottoa voi yleensä hakea vasta kun edellinen laina on maksettu takaisin. Luoton hakeminen netistä on turvallista, jos tutustuu huolellisesti siihen, mistä on pikaluoton hakemassa ja millaisilla sopimusehdoilla. Lainaa ottaessa on aina hyvä tietää, milloin pystyy maksamaan lainan takaisin.

 

 

Pikaluoton haku lyhyesti:

  • Hae pankista verkkopankkitunnukset
  • Vertaa eri lainantarjoajia
  • Tee nettihakemus
  • Rahat ovat käytössäsi
  • Huolehdi takaisinmaksusta

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun