Haluatko luottoa heti tilille?

Katso luottolaskurimme avulla mistδ rahaa nopeasti
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Luotto heti tilille, miten rahaa nopeasti?

Luoton saaminen nopeasti käyttöön on yleensä monen luotonhakijan toiveena. Hakemusten käsittelyajat ja palveluajat ovatkin tänä päivänä asiakkaan vaatimusten mukaisia. Nettihakemuksen täyttäminen vie lyhimmillään muutamia minuutteja ja rahat ovat hyväksytyn hakemuksen jälkeen heti tilillä.

Kello 22.00 jälkeen tehdyt hakemukset ja rahannostot siirtyvät seuraavalle päivälle, joten luottoa kannattaakin hakea aina palveluntarjoajan aukioloaikojen puitteissa. Yleensä hakemusten käsittelyt jatkuvat aamulla kahdeksalta. Reaaliaikainen tilinsiirto toimii varmimmin, jos asiakkaan käyttötili on OP:ssa, Nordeassa, Sp/POP:ssa, Handelsbankenissa tai LähiTapiolassa. Jos tili on harvinaisemmassa pankissa, voi tilinsiirto viedä useamman pankkipäivän. Pikaluoton tarjoajan sivuilta kannattaakin aina varmistaa, kuinka nopeasti raha siirtyy juuri sinun käytössäsi olevalle pankkitilille.

Luotto nopeasti tilille

 

 

Lainaus Yksi vaihtoehto saada lainaa tilille nopeasti on hakea päätös jatkuvasta joustoluotosta.

Vanhoille asiakkaille pikaluottoyritykset tarjoavat yleensä nopeasti uuden kulutusluoton esimerkiksi tekstiviestipalvelun välityksellä. Tämä edellyttää, että aikaisempi luotto on maksettu kokonaisuudessa pois ilman maksuviivästyksiä. Ensimmäisen hakemuksen yhteydessä henkilöllisyys tarkistetaan verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla, joten hakuprosessi on tällöin muutamia minuutteja pidempi. Yleensä uusille asiakkaille tarjotut pikalainat ovat myös pienempiä. Suuremman summan lainaaminen ilman vakuuksia vaatiikin usein aikaisempaa asiakkuutta.

Lainavertailulla halvin luotto

Vaikka sinulla olisi kuinka kiire saada lainaa ja rahat tilille nopeasti, älä silti missään nimessä unohda vertailla luottoja! Kiireessäkin hankittu laina täytyy maksaa takaisin, ja on todella suuri ero, maksatko lainasta takaisin kuluja ja korkoja 50 euroa tai 100 euroa kuukaudessa!

Lainojen kuluissa on siis todella suuria eroja. Suurissa kulutusluotoissa jopa tuhansia euroja. Lainavertailu on siis syytä ottaa tosissaan. Vertaaluotto.fi sivustolla lainavertailu onkin tehty mahdollisimman helpoksi, sillä voit vertailla luotot lainasummittain tai vain lainapaikoittain. Luottovertailuissa on luonnollisesti aina halvin laina ylimpänä listauksessa.

Jatkuvalla joustoluotolla lainaa nopeasti

Yksi vaihtoehto varmistaa nopean lainan saaminen tilille tulevaisuudessa on hankkia joustoluotto, joka on asiakkaan jatkuvassa käytössä. Se on ikään kuin netissä toimiva luottokortti, tililuotto, jonka käytöstä maksetaan vain silloin, kun sitä käyttää. Muulloin luottotilistä ei koidu mitään kuluja. Joustoluottoa haetaan usein erilaisilla summilla, kuten 1000 euroa, 2000 euroa tai jopa 4000 euroa, riippuen omasta tarpeesta tai lainapaikasta.

Useimmat aiemmin pikavippejä tarjoavat yritykset ovat muuttaneet palvelunsa joustoluotoksi, josta luottoa voi nostaa oman tarpeen mukaan. Luoton nostaminen tapahtuu muutamassa sekunnissa silloin, kun joustoluotto on käytössä ja tilillä on pääomaa käytettävissä. Tällöin luoton nostamisen voi tehdä joko netissä, tekstiviestillä tai jopa puhelinsoitolla.

Vertaa huolella joustoluottojen hinnat, sillä niiden koroissa ja kuluissa on valtavia eroja, muutaman tuhannen euron joustoluotossa jopa satojen eurojen erot kuluissa ja koroissa vuositasolla! Pysy myös kärryillä siitä, minkä hintaista joustoluottoa on käyttää, eli jos siellä on velkapääomaa jatkuvasti, mitä se tulee vuositasolla maksamaan.

Harkitse lainan tarve

Luoton ottamista kannattaa aina harkita. Usein rahan tarve tulee kuitenkin nopeasti vastaan ja rahat tarvitaan heti käyttöön. Ylimääräiset menot tai usean laskun ajoittuminen samalle kuukaudelle saattaa aiheuttaa akuutin rahan tarpeen. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa kulutusluoton laina-aika ja ottaa sellainen laina, että saa maksettua sen takaisin. Nopeassa rahantarpeessakin kannattaa aina vertailla eri lainantarjoajia ja ottaa edullinen ja itselle sopiva luotto tai luotto, jonka saa heti tilille.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun