Luottoa Prepaid kännykällä

Suomen lain mukaan lainayrityksen tulee varmistaa luoton hakijan henkilöllisyys riittävän vahvasti, jotta huijausyrityksiltä vältyttäisiin. Yleensä luoton hakeminen pelkällä tekstiviestillä ei siis onnistu ainakaan ensimmäisellä kerralla, sillä tapa ei täytä henkilöllisyyden vahvistamisen ehtoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ainakin ensimmäisen pikalainan hakeminen on suoritettava netissä ja samalla on tehtävä tarpeeksi pätevä tunnistautuminen.

Luoton hakeminen prepaid liittymällä

Luoton hakeminen yleensä vaatii henkilökohtaisen puhelinliittymän, joka ei ole prepaid.

Yleensä lainasivustoille tunnistaudutaan pikaluoton hakemuksen yhteydessä. Tunnistautumisen teet omien verkkopakkitunnuksiesi avulla verkkopankkisi kautta. Verkkopankkitunnuksien kautta tunnistautuminen on edullista molemmille osapuolille, sekä lainan myöntäjälle että lainan saajalle. Kun pikaluoton hakemisen yhteydessä tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, mahdollisesti myönnetyt varat tulevat suoraan sille tilille, jonka kautta tunnistautuminen on tehty.

Tunnistautumisen jälkeen luoton hakua kännykällä tukevat lainayritykset yleensä antavat sinulle henkilökohtaisen PIN-koodisi. Koodilla voit myöhemmin hakea lainaa suoraan kännykällä, vain muutamalla tekstiviestillä. Se, miten luotto prepaid –kännykällä toimii, riippuu paljon lainapaikasta. Yleensä lainafirmat vaativat henkilökohtaista puhelinliittymää asiakkailtaan, samoin kuin pankkitiliä ja osoitetta.

Vippi Prepaid

Luotto prepaid –kännykällä on vaikeampaa saada kuin sellaisella liittymällä, jonka tiedot luottoa tarjoava yritys voi tarvittaessa vahvistaa. Väliaikaisen puhelinliittymän tietoihin ei nimittäin jää mitään informaatiota liittymän käyttäjästä, eikä puhelinnumeroa voida vahvistaa kenellekään käyttäjälle. Siksi prepaid –kännykän kautta luottoa hakiessasi voi kuitenkin joutua tunnistautumaan verkkopankkitunnuksiesi avulla palvelun tarjoajan sivuilla, vaikka olisitkin tehnyt tunnistautumisen jo aikaisemmin. Tässä tapauksessa on myös poikkeuksia, sillä jotkin luottoa tarjoavat yritykset antavat sinulle mahdollisuuden pikalainan saamiseen myös prepaid –kännykällä. Jos prepaid –kännykällä saatuun luottoon on mahdollisuus, tarkat ohjeet tilanteessa toimimiseen löytyvät yleensä palvelun tarjoajan verkkosivuilta.

Jotkin lainanmyöntäjät eivät puhu sivustoillaan mitään pikaluotoista prepaid –kännykällä. Tässä tapauksessa kannattaa soittaa ilmaiseen asiakaspalvelunumeroon tai olla yhteydessä sähköpostilla. On olemassa monia lainayhtiöitä, jotka eivät tarjoa ollenkaan mahdollisuutta pikaluoton saamiseen prepaid –kännykän kautta. Sama juttu koskee myös salaisia puhelinnumeroita ja yritysliittymiä, joita ei voi nähdä esimerkiksi puhelinnumeroiden hakupalvelussa.

Luottoa ei saa enää pelkällä tekstiviestillä

Koska lain mukaan lainayrityksillä on velvollisuus varmistaa luoton hakijan henkilöllisyys riittävän vahvasti, yleensä lainan hakeminen pelkällä tekstiviestillä ei onnistu. Useat lainantarjoajat antavat erityisoikeuksia vanhoille asiakkailleen: Parempien laina-aikojen ja suurempien lainasummien lisäksi aikaisemmin hyvin toimineiden ja ajoissa korkonsa maksaneiden käyttäjien on helppo toimia myös prepaid –liittymien ja tavallisten liittymien kanssa.

Luotto prepaid yhteenveto

 

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun