Vakuudettomat luotot ilman takaajia

Hae luottoa ilman vakuuksia ja takaajia

Luottoa ilman vakuuksia ja takaajia

Luoton hankkiminen ilman vakuuksia ja takaajia onnistuu useilla eri palveluntarjoajilla. Vakuudellisissa lainoissa sen sijaan velallinen panttaa omaa omaisuuttaan, kuten esimerkiksi asunnon tai auton tai takaajana on henkilö, joka viime kädessä huolehtii, että velkoja saa lainaamansa pääoman takaisin, mikäli lainaaja ei pysty luottosummaa suorittamaan. Tärkein edellytys vakuudettoman lainan tai kulutusluoton saamiselle on moitteeton maksuhistoria ja säännölliset tulot. Ilman luottotietoja ja takaajia on vaikea saada luottoa. Lainasumma voi olla pieni 20e, 50e tai joitain satoja tai jopa 10000e tai enemmän. Luoton aika puolestaan vaihtelee aina lainan koosta riippuen lyhyistä parin viikon laina-ajoista aina vuodesta jopa kymmeneen vuoteen oleviin lainoihin.

Luotto ilman vakuuksia ja takaajaa

Kulutusluotto on nimensä mukaan tarkoitettu kattamaan elämän kulutusasioita ja sen koko on yleensä muutamista tuhansista kymmeneen tuhanteen. Kulutusluotoissa vuosikorko riippuu lainamäärästä ja laina-ajasta. Pienempiä vakuudettomia lainoja kutsutaan pikavipeiksi tai pikalainoiksi. Pikalainat ovat kokoluokaltaan noin 50-400e ja niillä voi kattaa yllättäviä pieniä kuluja. Pikalainoja kuin kulutusluottoja otettaessa tulee kuitenkin tiedostaa, että kyse on lainasta joka tulee maksaa takaisin.

Voiko luottoa saada ilman luottotietoja?

Luottoa ilman luottotietoja ja vakuuksia on periaatteessa mahdotonta saada. Luottotiedottomalle lainan myöntäminen on riski ja tästä syystä lähes poikkeuksetta lainapaikat eivät tarjoa tätä mahdollisuutta. Koska lainapaikkojen tarjoamat pikaluotot ja kulutusluotot eroavat paljon on lainavertailu hyödyllistä. Erot lainapaikkojen suhteen muodostavat lainahakijan ikärajoitus, lainasumma, laina-aika, lainan vuosikorko, lainan muut kulut sekä aukioloajat ja palvelun nopeus. Kannattaa siis tutustua, mikä luotto on sinulle paras.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun