Luottoa netistä jopa 60000€

Yli 50 lainantarjoajan joukosta löydät varmasti sopivan luoton
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Näin haet luottoa netistä

Mikäli tarvitset luottoa nopeasti, on netti ehdottomasti kätevin ja nopein tapa saada lainaa. Perinteisten pankkien lainanantoprosessit eivät millään yllä netissä toimivien lainapaikkojen ja rahoituslaitosten nopeuteen ja joustavuuteen lainan myöntämisessä. Netistä haettavat luotot ovat kaikki vakuudettomia, mikä tietysti nopeuttaa lainaprosessia olennaisesti. Nopeimmillaan saat netistä luottoa jopa muutamassa kymmenessä minuutissa.

  • Lainaa ilman vakuuksia jopa 60000€
  • Lainapäätös jo heti hakemuksen jätettyäsi
  • Rahat tilille nopeimmillaan tililläsi 15 minuutin kuluessa

 

luottovertailu-netista

Vertaamalla pikaluottoja voit säästää helposti useita satoja euroja. Suurissa luotoissa ero voi olla useita tuhansia euroja.

Netistä luottoa hakiessa on syytä muistaa muutamia seikkoja:

  • Et voi saada lainaa ilman luottotietoja - et edes netistä
  • Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, eli yli 18-vuotias
  • Nettiluottojen hinnoissa on valtavat erot, ne kannattaa ehdottomasti vertailla etukäteen
  • Nettiluottojen takeiksi ei tarvita vakuuksia
  • Nettiluotoissa on pankkilainoja korkeammat korot juuri vakuuksien puutteen ja nopeuden vuoksi

Luottovertailu netissä

Kaikki netin lainat ja luotot on tietysti nopein ja luontevin vertailla netissä. Eipä niistä muualla tietoa juuri olekaan, koska moni markkinoikin pelkästään netissä. Lainojen hakeminen tapahtuu kokonaan netissä, sillä monellakaan rahoituslaitoksella ei ole kivijalkaliikettä ollenkaan.

Lainavertailu kannatta aina tehdä ennen lainan hakemista, koska luottoja on kymmeniä erilaisia ja erihintaisia. Eroja voi olla suuremmilla kulutusluotoissa jopa tuhansia euroja koko laina-aikana. Pienemmissäkin, muutaman tuhannen euron luotoissa eroja voi olla kuluissa jo satoja euroja eri lainapaikkojen välillä. Lainavertailuista näet nopeasti aina edullisimman lainapaikat, jotka skaalautuvat vertailuissa tietysti aina kärkeen. Kalleimmat löytyvät viimeisiltä paikoilta.

Vertaaluotto.fi sivuston lainavertailut ovat riippumattomia vertailuja, lainapaikat järjestää laskuri, joka laskee eri lainojen kulut ja korot. Samalla vertailuista näkee ikärajat ja laina-ajan, usein kuukausilyhennyksen, todellisen vuosikoron sekä koko lainasumman, joka laina-aikana kertyy.

Miten löydän sopivan luoton?

Hae Bank Norwegian luottoa

Itselle sopivimman luoton löytäminen onkin kova homma, sillä netissä on haettavana kymmeniä erilaisia luottoja. Juuri tähän avuksi on esimerkiksi Vertaaluotto.fi sivusto, joka vertailee asiakkaan puolesta eri kokoisten luottojen hinnat. Katso esimerkiksi vertailu 500 euron luotoista tai 1000 euron luotoista. Näistä vertailuista näet nopeasti, mistä yhtiöistä saat lainaa edullisimmin.

Voi silti olla niin, että tulotasosi tai muut syyt eivät riitä siihen, että saat lainaa esimerkiksi 2000 euron vertailun edullisimmasta paikasta. Esimerkiksi ikäraja voi tulla vastaan tai sitten yhtiö vaatii selvitystä tuloistasi, etkä halua sitä antaa. Näissä tapauksissa voi olla helpointa hakea lainaa lainankilpailutussivustojen kautta. Muun muassa Rahoitu.fi kilpailuttaa eri luottoja asiakkaan puolesta, Rahoitu.fi tekeekin yhteistyötä jopa 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Lähettämällä lainahakemuksen sitä kautta säästät paljon omaa aikaa.

Pikaluotto, joustoluotto vai kulutusluotto?

Kilpailuta lainat

Pikaluotolla tarkoitetaan tällä sivustolla pientä lainaa, josta puhuttiin muutama vuosi sitten pikavippinä. Pikaluotto on siis alle 2000 euron lyhytaikainen laina. Kulutusluotto taas voi olla jopa 60 000 euron suuruinen suurempi laina, jossa takaisinmaksuaika on jopa 15 vuotta. Netin suurimpia kulutusluottoja myöntää Bank Norwegian, joka oli vuonna 2017 suosituin nettiluotto. Joustoluotto taas tarkoittaa jatkuvaa luottotiliä, tililuottoa, jossa on joku limiitti, mihin saakka asiakas voi nostaa itselleen lainaa aina tarvittaessa haluamansa summan.

Pikaluotto on siitä hyvä, että sen saa nopeasti äkilliseen rahan tarpeeseen. Jos sen maksaa takaisin ajallaan, kulutkaan eivät rahallisesti ole päätähuimaavia, vaikka prosentuaalisesti olisivatkin korkeat. Pikaluottojen maksimi todellinen vuosikorko on lain mukaan 20 prosenttia + luoton kulut, jotka saavat olla korkeintaan 150€/vuosi. Pikaluotto on maksettu takaisin nopeasti eikä siitä jää mitään roikkuvia maksuja tämän jälkeen.

Vertaa joustoluotot

Joustoluotossa haet lainalupauksen etukäteen tietylle lainasummalle ja nostat haluamasi osan siitä tarpeen tullessa. Joustoluotto antaa nimensä mukaisesti joustoa elämään. Joustoluotot ovat yleensä yli 2000 euroa ja niitä koskee sama nimelliskorkoa koskeva 20% korkokatto. Todellinen vuosikorko voi olla pienempiä lainoja enemmän, jos maksuaika on pitkä. Näet todellisen vuosikoron lainavertailuista.  Joustoluottoa voi käyttää rajoituksetta limiittiin saakka, myös sitä mukaa kuin sitä maksaa pois.

Kulutusluotto on suurempi nettiluotto, usein 1000-60 000 euron välillä. Kulutusluotoissa korko on kohtuullisempi ja laina-aika pidempi. Mutta näissäkin on suuria eroja ja siksi kaikki lainat on tärkeää vertailla etukäteen.

Pikaluottoa netistä ilman vakuuksia

Nettilainat ovat siis aina vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei tarvitse olla mitään kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi, kuten asuntoa, mökkiä, osakkeita tai muita arvopapereita. Tämä helpottaa ja nopeuttaa luoton saamista, mutta nostaa tietysti luoton korkoa, koska vakuudeton luotto on aina lainanmyöntäjälle suurempi riski.

Vakuudetonta luottoa voi toki hakea myös omasta pankistaan, jolloin korkotaso voi olla hieman matalampi kuin nettiluotoissa.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun