Luottovertailu 2023

Vertaa luottotarjouksia ja löydä edullisin luotto
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Löysimme sinulle 18 sopivaa 2000 euron luottoa

  •  
    Ikäraja
    Maksuaika
    Todellinen vuosikorko
    Kuukausierä

Vertaamalla luottoja säästät kulutusluoton kuluissa

Myös summissa on suuria eroja. 20-100e pikavipit edustavat pienintä lainamäärää, 100-400e keskimäärää ja suurimmat lainat ovat aina 10000e tai jopa 20000e asti. Isommista lainoista käytetään myös useimmiten nimitystä kulutusluotto ja niihin vaaditaan useimmiten säännöllisiä tuloja. Pienempiin pikalainoihin vaaditaan usein 18 vuoden ikä, mutta suuremmat kulutusluotot vaativat jopa 26 vuoden ikää. Iät ja lainasummat töytää palveluntarjoajan sivulta. Myös todellisissa vuosikoroissa on suuria eroja. Ne vaihtelevat yleisesti noin 30% aina 2000% välillä. Usein pienet, mutta pitkällä laina-ajalla olevat lainat ovat prosentuaalisesti kalleimpia ja päinvastoin.

Luottovertailu

Luottojen vertailu on vuonna 2023 helpompaa kuin koskaan - näet hetkessä halvimman lainan antamillasi kriteereillä. Tällä sivulla on laaja luottovertailu, minkä avulla voit helposti vertailla lainaa tarjoavia yrityksiä sekä niiden tarjoamia palveluita ja hintoja. Tärkein kriteeri vertailuissa on todellinen vuosikorko. Luoton todellinen vuosikorko saattaa nostaa lainan hintaa paljon korkeammaksi kuin lainaaja odotti. Myös muita kriteereitä käytetään pikalainojen vertailussa. Näitä ovat mm. lainojen monipuolisuus, joustavuus ja asiakaspalvelun nopeus.

 

Luottojen vertailu on 2023 helpompaa kuin koskaan

Erilaisia luottoja tarjoavien yritysten määrä on vuonna 2023 päätähuimaava ja valitseminen on vaikeaa. Luottovertailuissa on kuitenkin yrityksiä, jotka ovat jatkuvasti saaneet erinomaisia pisteitä ja toimineet alalla jo pitkään. Internetistä löydät myös hakukoneita, joihin voit asettaa haluamasi lainan määrän ja muita tietoja. Hakukone hakee sinulle tarjoukset eri yrityksiltä ja voit kaikessa rauhassa huolella vertailla eri pikalainojen tarjoajia. Verkossa on tarjolla myös korkolaskureita, joiden avulla voit itse kätevästi laskea lainan todelliset vuosikorot.

 

Internetistä löydät helposti myös muiden lainaajien kokemuksia ja arvioita. Monilla keskustelupalstoilla käydään keskustelua nettiluotoista ja vertaillaan niiden tarjoajia. Internetissä sana kulkee nopeasti ja sekä positiiviset että negatiiviset kokemukset ovat kaikkien luettavissa.

 

Erilaisten luottojen vertailu on erittäin hyödyllistä lainaa harkitessa. Pikalainat ovat pieniä luottoja, joten moni saattaa lainata niitä liian helposti seuraamuksia sen kummemmin ajattelematta. Pientenkin lainojen kustannukset ovat kuitenkin korkeat suhteessa muihin lainoihin ja maksuajat lyhyet. Tutkimuksissa on havaittu, että joidenkin lainojen vuosikorot kohosivat yli tuhanteen prosenttiin. Markkinoilla on myös epäluotettavia toimijoita, jotka haluavat ansaita helppoa rahaa jatkuvasti kasvavilla markkinoilla. Nämä on kuitenkin mahdollista erotella luotettavien yritysten joukosta huolellisella vertailulla. Internetiä apuna käyttäen on eri luottojen vertailu helppoa ja vaivatonta.

 

Vertaaluotto.fi tarjoaa luotettavaa luottovertailua 50-1000€ luotoissa sekä 1000-20000 euron kulutusluotoissa. Luottovertailu  on päivitetty 06/2023.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun