Orkia pikaluottovertailu

Orkia 50-1000€ pikavippiOrkia pikaluottoOrkia.fi sivustolta voi hakea 50-2000€ pikaluottoja kaikki yli 18-vuotiaat Suomen kansalaiset. Lainahakemuksen voi lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa ja laina maksetaan tilille asiakkaan pankista riippuen klo 8-22 (Nordea, Handelsbanken ja Osuuspankki) tai 1-2 pankkipäivän aikana (Alandsbanken, S-pankki, Säästöpankki, Aktia ja POP).

Lainavertailu yli 30 luotosta

Orkia.fi sivusto ei myönnä itse luottoja, vaan vertailee jopa 30 suositun ja luotettavan netissä toimivan lainapaikan lainat. Orkia.fi sivuston kautta  lähetetty hakemus lähtee siis tavallaan jopa 30 lainapaikkaan! Tämä säästää runsaasti asiakkaan aikaa lainavertailussa. Vastaus tulee asiakkaalle samantien sekä tietysti myös lainatarjous, mikäli asiakas saa myöntävän vastauksen lainahakemuksensa.

Orkia ilmoittaa asiakkaalle tekstiviestillä, kun pikalaina on maksettu tilille. Ennen lainan hakemista rekisteröidytään Orkian asiakkaaksi verkon kautta verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen. Tämän jälkeen lainaa on mahdollista hakea joko internet-hakemuksella tai tekstiviestillä.

Pikalainan takaisinmaksuajat ovat 7, 14, 30 tai 90 vuorokautta. Orkia.fi sivustolta voi hakea ainoastaan yhden lainan kerrallaan ja uutta voi hakea, kun edellisen lainan kaikki maksut ovat kirjautuneet. Kirjautuminen kestää yleensä 1-2 vuorokautta. Lainan maksamisesta 7 vuorokauden kuluttua asiakkaan luottoraja nousee ja asiakas voi hakea suurempaa lainaa.

Lainavertailulla löytyy halvin laina

Orkia.fi ja moni muu sivusto vertailee ja kilpailuttaa asiakkaan puolesta lainat ja luotot, mutta lainavertailua voi tehdä myös itse netissä. Luottovertailu sivustolla näet itse omin silmin nopeasti, mikä laina on kaikkein edullisin. Halvin laina on nimittäin aina listausten yläpäässä. Tämän voit myös itse katsoa vertailemalla esimerkiksi lainojen todellisia vuosikorkoja.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun