Vertaa pikaluotot

Autamme sinua löytämään edullisimman pikaluoton
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Pikaluotto netistä

Pikaluotolla tarkoitetaan nopeaa ja yleensä lyhytaikaista lainaa, joka haetaan usein nopeaan ja akuuttiin tarpeeseen. Suurempia hankintoja varten otetaan puolestaan kulutusluotto, joka on lainasummaltaan suurempi ja laina-ajaltaan pidempi. Pikaluotto vastaa aiempien aikojen pikavippejä, eli lainasummiltaan pikaluotot ovat usein jotain 100-2000 euron välillä ja laina-ajat alle vuoden.

 

pikaluotto-netista

 Pikaluottoja myönnetään jo 18 vuotiaille, mutta monissa paikoissa vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää.

Pikaluoton yleiset lainaehdot

Pikaluottoa kuten mitään muutakaan lainaa ei myönnetä alle 18 vuotiaille. Yleisiä lainaehtoja ovat

  • olet yli 18-vuotias
  • luottotietosi ovat kunnossa
  • olet Suomen kansalainen ja sinulla on oma sosiaaliturvatunnus
  • sinulla on oma pankkitili ja verkkopankkitunnukset käytössä

Lisäksi keskeistä pikaluoton saamiselle on se, että sinulla on:

  • oma puhelinnumero sekä osoite
  • olet asunut Suomessa yli 2 vuotta (tätä lainaehtoa ei ole kaikilla)
  • säännölliset tulot (kaikki lainafirmat eivät vaadi tätä)

Edellä olevat lainaehdot löytyvät lähes jokaisesta pikaluottoa tarjoavasta yrityksestä Suomessa, olipa lainafirma kotimainen tai ulkomainen. Laki vaatii, että lainanhakijan henkilöllisyys selvitetään, ja siksi esimerkiksi verkkopankkitunnukset ovat välttämättömät. Verkkopankkitunnusten kautta selvitetään luottotiedot ja allekirjoitetaan lainatarjous.

Pienimpiä lainoja hakiessa säännöllisiä tuloja harvoin vaaditaan. Joskus ne saatetaan toki selvittää silti, mutta usein esimerkiksi alle 500 euron pikaluoton voi saada melko helposti, vaikka mitään isoja tuloja ei olisikaan. Luottotiedot tulee kuitenkin olla kunnossa, olipa kyseessä sitten kuinka pieni laina tahansa.

Lainaus Pienimpiä luottoja hakiessa ei aina kysytä asiakkaan tuloja.

Pikaluottoa nopean tarpeeseen

Pikaluottoa haetaan yleensä tilanteessa, jossa tulee äkillinen ja akuutti rahantarve. Se voi olla auton hajoaminen, äkillinen reissu, yllättävä meno, jota ei ole budjetoitu normaaliin arkikulutukseen, tiskikoneen hajoaminen tai vaikkapa äkilliset sairaalakustannukset.

Mikäli olet pienituloinen, kannattaa selvittää kuitenkin ennen lainan hakemista sosiaaliturvan mahdollisuus. Onko äkillisiin menoihin mahdollista saada ylimääräistä avustusta sosiaalitoimistosta? Pienillä tuloilla nimittäin myös joutuu todella helposti maksuvaikeuksiin pientenkin lainojen takaisinmaksun kanssa.

  •  

Lainavertailu ja lainojen kilpailutus

Jos sinulla on tuloja ja tiedät, että voit maksaa luoton takaisin suunnitelman mukaisesti on nopean pikalainan hakeminen yksi potentiaalinen vaihtoehto saada rahaa nopeasti tilille. Vertaile pikaluottojen hinnat huolellisesti ja hae lainaa tietysti edullisimmasta paikasta. Lainojen vertailu on tärkeää, sillä tuhannenkin euron luotossa kuluissa ja koroissa voi olla laina-aikana jopa satojen eurojen erot edullisimman ja kalleimman luoton välillä!

Kilpailuta lainat

Voit lähettää lainahakemuksen myös lainankilpailutussivustojen kautta. Esimerkiksi ruotsalainen Lendo kilpailuttaa 15 eri pankkia ja rahoituslaitosta ja sitä kautta saat edullisimman lainan näistä. Lainojen kilpailutusta tekevät myös Rahalaitos, Freedom Rahoitus, Zmarta, Rahoitu.fi ja moni muu yritys.

Lainojen kilpailuttaminen on ilmainen palvelu asiakkaalle, sillä kilpailutusta välittävät palvelut saavat maksunsa suoraan lainafirmoista. Kilpailuttaminen nopeuttaa lainan hakemista ja edullisimman löytämistä olennaisesti, joten mikäli et vielä tiedä mistä lainapaikasta hakisit lainaa, kannattaa lähettää hakemus jonkin edellä mainittujen sivustojen kautta.

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun