Talousuutiset

Uutisia säästämisestä, sijoittamisesta ja rahoitusalasta

Tililuotolla joustoa syksyn kuluihin

Tililuotolla joustoa syksyn kuluihin

23.10.2013

Syksy ja lähestyvä talvi tuovat tullessaan paljon ekstramenoja. Talvirenkaat, lasten vaatteet, polttopuut, syysloma, joululahjojen hankinta, maksuun saattaa tulla vaikka veromätkyt... Tililuotto joustaa rahantarpeen mukaan.

 

Suomen Tililuotto tarjoaa joustavaa ajattelua pikavippipuolella: Suomen Tililuotolta voi avata heti vapaaseen käyttöön 2000 euron luoton ilman avausmaksua, kuukausimaksua tai vuosimaksua. Sopimuksen tekeminen on ilmaista ja ainoastaan käytetystä rahasta maksetaan.

 

2000 euron summasta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan kellon ympäri. Nostot voi tehdä normaalisti verkossa tai kännykällä tekstarilla, joka on normaalihintainen. Nostojen tekemisen edellytyksenä on tietysti se, että on saanut myönteiden lainapäätöksen ja tililuotto on avattu. Yhtiö veloittaa jokaisesta nostosta erikseen nostoprovision.

 

Takaisinmaksussa Suomen Tililuotto on joustava: asiakas saa aina keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa, sillä tässä kuussa tehdyt nostot erääntyvät aina vasta seuraavan kuukauden lopussa. Luottoa voi maksaa takaisin myös osamaksulla, eli 100, 200 tai 300 euron erillä per kuukausi, luottokorttilaskun tapaan.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Takaisin

Siirry alkuun