Talousuutiset

Uutisia säästämisestä, sijoittamisesta ja rahoitusalasta

Pikavippibisnekseen voi myös sijoittaa

Pikavippibisnekseen voi myös sijoittaa

22.01.2015

Pikavippibisnes houkuttaa sijoittajia, sillä hyviä korkotuottoja ei oikein ole tällä hetkellä saatavilla missään muualla. 

 

Lainojen korot laskevat jatkuvasti, ohjauskorot ovat tälläkin hetkellä käytännössä nollassa. Ainoa ala, missä korot ovat sijoittajan näkökulmasta hyvät, on pikalaina-ala. Asiakkaille pikalainojen korot tuntuvat melkoisilta, mutta helppoa ei ole myöskään lainanantajalla, sillä lainaa bisneksen pyörittämiseen ei pankeista heru.

 

Pikavippifirmat ovatkin kääntäneet katseensa kohti yksityisiä sijoittajia ja tarjoavat näille mahdollisuuden sijoittaa kannattavaan bisnekseen hyvällä korolla. Esimerkiksi Sijoittaja-lehden mukaan ruotsalaiset Nordax Finans ja TF Bank tarjoavat tällä hetkellä 1,65 ja 1,60 prosentin vuosikorkoa talletuksen päiväsaldolle laskettuna. Lisäksi sijoittajalle annetaan luottoturva konkurssin varalle 100 000 euroon asti.

 

Sijoittajia saattaa arveluttaa pikavippibisneksen moraalinen puoli. Korkeat korot ja helppo saatavuus saattavat lipsauttaa herkästi lainanottajan talouden sijoiltaan.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Takaisin

Siirry alkuun