Talousuutiset

Uutisia säästämisestä, sijoittamisesta ja rahoitusalasta

Credit24 on edelleen Parasvipin suosituin pikalaina

Credit24 on edelleen Parasvipin suosituin pikalaina

25.04.2016

Credit24 pikavippi on ollut vuodesta toiseen suosituin pikalaina Vertaaluotto.fi pikalainasivustolla. Mistä moinen suosio johtuu? Mikä Credit24 pikalainassa nostaa sen jatkuvasti ykköseksi?

 

Credit24 on yksi Suomen vanhimpia pikalainoja, helsinkiläisen rekisteröityneen luotonantajan IPF Digital Finland Oy:n netissä tarjoama pikalaina. Credit24 pikalainaa voi hakea yksittäisinä vippeinä tai jopa 3000 euron Joustolimiitti-palveluna, joka toimii kuin luottokortti netissä.

 

Vuosien varrella lainaa vailla olevat ovat oppineet luottamaan Credit24 pikalainaa. Kyseiseen lainaan ei ole liittynyt minkäänlaisia sekaannuksia, kuten esimerkiksi väärin toimineita perintätoimistoja tai kohtuuttomia välityspalkkioita tai mobiilimaksuja. Alusta saakka Credit24 luotto on toiminut kohtuullisesti, asiakasta kunnioittaen, asiakkaan tarpeista lähtien, alan sääntöjä ja säännöksiä sekä lakia tiukasti noudattaen.

 

Tärkein syy Credit24 vippien ja Joustolimiitin suosioon on kuitenkin sen hinta. Se on ollut kuitenkin vuodesta toiseen yksi markkinoiden halvimmista. Credit24 lainan omalla sivulla on vertailu, jossa Joustolimiittiä verrataan Ferratumin ja Vivuksen vastaaviin lainoihin. Kaikissa lainasummissa Credit24 laina on ehdottomasti halvin. Katso vertailu täältä. Esimerkiksi 100 euron vippi on Ferratumilla kaksi kertaa kalliimpi kuin Credit24 vastaava laina.

 

Credit24 luotoissa on 100% tyytyväisyystakuu, mikä tarkoittaa sitä, että mikäli asiakas ei ole tyytyväinen lainaan ja on lainantarjoajaan yhteydessä 30 päivän kuluessa, hän saa lainasta maksamansa kulut takaisin.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Takaisin

Siirry alkuun