Talousuutiset

Uutisia säästämisestä, sijoittamisesta ja rahoitusalasta

Lainaa saa nyt myös Postista

Lainaa saa nyt myös Postista

30.05.2016

Suomen Posti on tehnyt sopimuksen pikavippiyhtiö Credit24:n kanssa, ja tarjoaa myös lainaa suoraan omissa palvelupisteissään. Lainahakemus tehdään Postissa ja rahat tulevat tilille jo samana päivänä, eikä tälllöin tarvita nettiä ollenkaan.

 

Postista on tullut varsin monipuolinen, sillä kirjeiden jakelun lisäksi sen väki leikkaa ruohoa ja käsittelee lainahakemuksia. Posti nimittäin tekee pikalainayhtiö Credit24:n puolesta asiakkaiden ja lainanhakijoiden tunnistuksen.

 

Ideana siis on, että Postista voi hakea ihan konkreettisen lainahakukaavakkeen, joka täytetään ja palautetaan Postin konttoreihin ja palvelupisteisiin. Lainahakemuksia tehdään jopa 600 palvelupisteessä joka puolella Suomea. Lainan hakija tarvitsee täytetyn kaavakkeen lisäksi henkilöllisyystodistuksen, sekä puhelinnumeron ja tilinumeron. Lainahakijan henkilöllisyys tunnistetaan Postissa.

 

Lainan hakijalle soitetaan Credit24:lta jo samana päivänä, ja mikäli lainapäätös on myönteinen, rahat siirretään tilille jo samana päivänä. Palvelu on kätevä, sillä näin lainaa voi hakea myös ne, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää internettiä.

 

Credit24 on yksi suosituimmista ja edullisimmista pikalainayhtiöistä Suomessa. Se tarjoaa lainaa aina 3000 euroon saakka. 1500 euron lainassa kokonaiskoroksi tulee vuoden aikana noin 50,5 prosenttia.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Takaisin

Siirry alkuun