Talousuutiset

Uutisia säästämisestä, sijoittamisesta ja rahoitusalasta

Norwegian viime vuoden suosituin kulutusluotto

Norwegian viime vuoden suosituin kulutusluotto

04.04.2017

Bank Norwegian ei ole toiminut Suomen markkinoilla kuin hetken ja lähes ensimmäisenä vuonna se valitaan asiakkaiden toimesta suosituimmaksi kulutusluotoksi! Asiat täytyy siis lainapuolella olla kunnossa. Missä piilee Norwegianin suosion salaisuus?

Norwegian Bank aloitti Suomen lainamarkkinoilla vasta muutama vuosi sitten ja singahti saman tien suosituimpien joukkoon ja suosituimmaksi. Norwegianin suosiota nostaa tietysti firman tarjoama halpa luottokortti, joka tarjoaa luottolimiittiä jopa 10 000 euroon asti, ja joka toimii kansainvälisesti joka paikassa. Luottokortilla ei ole mitään vuosimaksuja eikä kuluja. Norwegian luottokortilla voi maksaa jopa lähimaksuja.

Norwegian Bankin suosio on toki myös uutuuden viehätystä, sillä Vertaaluotto.fiin ylläpidon tekemien havaintojen mukaan aina uusi lainatarjoaja kahmii suurimman osan uusista lainahakemuksista. Tämä enimmäkseen siitä syystä, että pikalainojen ja kulutusluottojen hakijoissa on paljon niitä, jotka ovat addiktoituneet lainaamiseen ja kokeilevat aina uutta lainapaikkaa, kun eivät saa enää lainaa mistään muualta. Tämä ei kuitenkaan selitä kuin pienen osan suosiosta.

Norwegian Bankin suosiota nostattaa toki se, että se tarjoaa  oikeasti edullisia lainoja ja vippejä. Kulut ja korot määräytyvät aina hakijan tulojen ja muiden tietojen perusteella, joten riippuen hakijasta todelliset vuosikorot voivat olla esimerkiksi noin 16 prosenttia. Maksimikorko Norwegian lainoissa on noin 38%. Jonkin sivuston kommenttikentässä kerrottiin lainan myönnetyn 5,10% korolla, mikä voi toki olla totta, mutta todellinen vuosikorko ei voi olla Norwegian vipeissäkään noin pieni.

Kolmas syy Bank Norwegianin suosioon on se, että se tarjoaa 1,75% talletuskorkoa yksityisten talletuksille. Kuka tahansa voi siis avata Norwegianille talletustilin, esimerkiksi säästötilin, jossa on moninkertainen korko verrattuna edes pankin säästötileihin. Eikä omien rahojen lunastaminen sieltä maksa mitään.

Syyt Bank Norwegianin suosioon:

  1. Edulliset lainat ja vipit
  2. Ilmainen ja käyttökuluton luottokortti jopa 10 000 euron limiitillä
  3. Talletustili 1,75% talletuskorolla
  4. on monia muitakin syitä, esim nopeus, jouhevuus, selkeys, tunnettuus
Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Takaisin

Siirry alkuun