Vertaa 100-60000€ kulutusluotot

Luottovertailulla sopivin ja halvin kulutusluotto
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 2000€ ( Katso vertailu )

Korko:215€
Vuosikorko:10.47%
Yhteensä:2215€

Kuukausierä

92€

OP tarjoaa myφs joukkorahoitusta - haastaa netin yrityslainat

OP tarjoaa myφs joukkorahoitusta - haastaa netin yrityslainat

04.10.2017

Yritysrahoitus on todella nyt rytinällä muuttumassa, myös perinteisissä rahoituslähteissä. Netin uudet rahoitusmallit ovat haastaneet vanhoja siihen malliin, että esimerkiksi Osuuspankki on tänä syksynä lanseerannut oman joukkorahoitusmallinsa suomalaisille, jo toiminnassa oleville pk-yrityksille.

Joukkorahoituksesta saattaa tulla yksi merkittävistä rahoitusmalleista myös pörssin ulkopuolella, pienempien yritysten joukossa. Sijoittaminen kiinnostaa yhä useampaa, ja mitä helpompaa se on, sitä helpommin siihen lähtee mukaan ihan tavallisia harrastajia. Osuuspankin joukkorahoitusmalli on juuri tällainen: osuuspankin asiakkaat voivat milloin tahansa klikkailla itselleen avoinna olevien joukkorahoitusten osakkeita. Nettialustassa joukkorahoitushanke on esitelty selkeästi, rahoituksesta voi saada henkilökohtaisia etuja osakkeiden lisäksi. Joukkorahoituksen kautta sijoittaja tulee mielenkiintoisella tavalla osaksi tarinaa.

Netissä joukkorahoituksia tarjoaa esimerkiksi Fundu Oy, Vauraus Suomi sekä Fellow Finance. Aloittavalle yritykselle joukkorahoitus ei kuitenkaan sovi, sillä yrityksellä täytyy olla joku tarina ja tausta, jonka perusteella sijoittajat voivat arvioida haluavatko mukaan. Aloittavat yritykset voivat sen sijaan hakea yrityslainaa netistä ilman vakuuksia monestakin paikasta, tosin todella korkealla korolla. Kyseessä on yrityksen pikavippi, jonka korko huitelee joskus yli 100 prosentissa. Tällaisia yrityslainoja on esimerkiksi Yritysluotto.fi Finlandia Rahoitus, Suomen yrityslaina, FIN  yrityslaina Ferratum Business sekä Rahaneuvos.

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa

Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun