Talousuutiset

Uutisia säästämisestä, sijoittamisesta ja rahoitusalasta

Bank Norwegianilta vakuudetonta luottoa jo 60 000 euroa

Bank Norwegianilta vakuudetonta luottoa jo 60 000 euroa

12.04.2018

Bank Norwegian on hiljattain nostanut vakuudettoman kulutusluottonsa limiittiä 60 000 euroon. Se on markkinoiden korkein kulutusluotto ilman vakuuksia.

Bank Norwegianin kulutusluotto oli viime vuoden suosituin nettilaina. Sen suosio perustuu sen kohtuulliselle hinnalle. Norwegianin lainassa korko määritellään henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella, ja se on 8,99%-22,49%. Laina-aika on 1-15 vuotta.

Norwegianin lainaa on todella nopea hakea netistä, ja sitä voi hakea myös tekstiviestillä sitten kun henkilöllisyys on tarkistettu. Hakijan täytyy olla yli 23-vuotias ja hänellä ei saa olla häiriöitä luottotiedoissa. Hakijan on täytynyt asua Suomessa 3 vuotta ennen lainan hakemista. Lisäksi henkilökohtaisessa luottoluokituksessa arvioidaan hakijan tulot ja muut lainat, sekä näiden perusteella lasketaan sekä lainan koko että korko.

Norwegianin lainoja käytetään paljon myös muiden pienempien lainojen yhdistämiseen, esimerkiksi takavuosien pikavippien. Yleensä yhden isomman lainan ottaminen on edullisempaa kuin maksaa useita pieniä vippejä, osamaksuja ja kulutusluottoja. Kannattaakin aika ajoin laskea nämä sekä luottokorttilaskut yhteen ja ynnätä niihin menevät kulut. Kun laittaa tällä summalla hakemuksen Norwegianille, näkee nopeasti, tuleeko edullisemmaksi ottaa yhdistämislaina Norwegianilta ja vai maksella vanhaan malliin vanhoja lainoja pois.

Omia mahdollisuuksiaan parempiin lainaehtoihin sekä haluamaansa tai suurempaan lainaan voi parantaa hakemalla lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, esimerkiksi oman puolison. Kun lainan riski jaetaan kahdelle, saadaan usein suurempi laina ja pienemmällä korolla. Esimerkiksi 60 000 euron lainaa voi olla vaikeaa saada yksin, mutta kahden työssäkäyvän aikuisen taloudessa se voi olla ihan tavallinen laina.

Lue lisää: Bank Norwegian

Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja

Takaisin

Siirry alkuun