Viestilaina on nyt Luottoraha

Entinen Viestilaina pikavippi on nykyään Luottoraha, josta voi hakea 2000 euroa jatkuvaa luottoa. Luottoraha on entistä edullisempi ja joustavampi luotto, joka on asiakkaan käytössä aina tarpeen ja tilanteen tullen. Luottoraha luotto on kuitenkin yhtä helppo ja nopea saada kuin Viestilainakin, myös jatkuvan luoton voi saada heti tilille.

Viestilaina on Luottoraha

Luottoraha tekee tarvittavat tarkistukset kuten luottotieto- ja osoitetarkistukset, sekä puhelinliittymän omistajatarkistukset, jonka jälkeen asiakkaalle ilmoitetaan luottopäätöksestä sähköpostilla. Lainahakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti Luottoraha -nettisivuilla ja lainapäätös tehdään samantien. Yöaikaan toki lainapäätöksiä ei tehdä eikä lainarahoja makseta, mutta voit lähettää lainahakemuksen yöllä. Se käsitellään sitten aamulla.

Jatkuva luotto joustoluotto yllättäviin tarpeisiin

Luottoraha on tosiaan 2000 euron joustoluotto, josta asiakas päättää paljonko nostaa kerralla. Luoton voi nostaa joko kokonaan tai vaikka 100 euroa kerrallaan. Jokaisesta nostosta maksetaan erikseen 14 % nostoprovisio. Lisäksi maksetaan kuukausittain korkoa käytetystä luottopääomasta. Luoton nimelliskorko on 49,88%, mutta 2000 euron luotolle todellista vuosikorkoa kertyy 108,51%.

Luottoraha ei ole joustoluotoista edullisin vaihtoehto, onhan se syntynyt entisen pikavipin päälle. Vertaile joustoluotot luottovertailussa, näet millaisilla hinnoilla muut firmat tarjoavat joustoluottoja. Luottoraha on kuitenkin selvästi edullisempi kuin edeltäjänsä Viestilaina, sillä Viestilainassa todellinen vuosikorko saattoi nousta useisiin satoihin prosentteihin. Tosin Luottorahassakin voi nousta, mikäli asiakas nostaa jatkuvasti uutta luottoa edellisen päälle ja koko 2000 euron limiitti on jatkuvasti käytössä.

Luottorahaa netistä

Luottorahan tarjoaa kotimainen rahoitusalan toimija C Finance Oy.

C Finance Oy / LuottoRaha

Annankatu 16 B

00120 HelsinkiEtsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun