Onko vippi 24h mahdollinen?

Vippi 24 tunnissa kiinnostaa ihmisiä, mutta voiko luottoa kuitenkaan saada 24 tuntia vuorokaudessa? Useimmat pikalainoja tarjoavat yritykset myöntävät lainoja vain klo 7-23 välisenä aikana. Muina laajempina aikoina ei siis lainaa useimmista paikoista tipu. Useimmilla ajat voivat mennä myös vielä suppeammaksi, joten kannattaa aina ennen pikaluoton ottamista tarkistaa, että milloin luoton tarjoaja tulee siirtämään varat tilillesi. Kaikki palvelut eivät esimerkiksi toimi kuin arkipäivisin ja toimistoaikoina.

Pikalaina 24h

 Näe lainatarjoajan sivulta kuinka nopeasti lainan saat tilillesi. Aukioloaikoina se voi tapahtua heti.

Joskus rahapula yllättää yhtäkkiä ja rahaa tarvitsisi tilille heti. Oli tarve sitten suuri tai pieni, yleensä pikaluotto on nimensä mukaan pikaisesti otettu laina pikaiseen tarpeeseen. Sekavat aukioloajat kuitenkin sekoittavat useita luotettavaa ja sataprosenttisesti turvallista lainapaikkaa etsivää. Jo yhdellä palvelulla saattaa olla jopa kolme toisistaan poikkeavaa aukioloaikaa: lainojen vastaanottoajat, lainahakemusten käsittelyajat ja asiakaspalvelun aukioloajat voivat kaikki olla eri aikoja. Kun mukaan lisätään vielä lainojen maksuajat, soppa on valmis.

Pikalainaa 24 tuntia vuorokaudessa

Lainaa 24 tuntia vuorokaudessa ei siis rahanmaksun kannalta ole mahdollista saada. Nykyään lainahakemuksiakaan ei saa käsitellä yöaikaan, eli klo 22-06 välisenä aikana. Lainahakemuksia voi toki lähettää yöaikaan, mutta ne käsitellään vasta aamulla. Tämä rajoitus tehtiin pikalainoihin rajoittamaan yöaikaan epätoivoissaan ja vailla täyttä harkintakykyä lainaa hakevia.

Jos kuitenkin lähetät hakemuksesi lainantarjoajan sivuilla olevan lainojenmaksuajan sisäpuolella, laina voidaan nopeimmillaan maksaa tilillesi jo muutamassa tunnissa, kenties jopa minuuteissa, kuten jotkut lainantarjoajat mainostavat. Aina tämäkään ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä usein pikaluottojen tarjoajat lähettävät lainaamansa rahat yhdestä tai enintään muutamasta eri pankista. Jos pankkitilisi sattuu olemaan muun pankkiryhmän tili kuin luoton maksajan, tilisiirto voi viedä 1-2 arkipäivää.

Jos siis rahantarve iskee keskellä yötä, netistä ei ole mahdollista saada luottoa mistään. Tällöin on parempi turvautua lähipiirin lainaamiin rahoihin tai odottaa aamuun.

Kukaa voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voivat saada 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, jotka ovat oikeustoimikelpoisia. Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa – raha-asiat on siis hoidettu hyvin, eikä luottotiedoista löydy merkintöjä. Jotkut luottoyritykset voivat vaatia lainojen hakijoilta myös yli 20 vuoden ikää, etenkin isommissa lainoissa ja ensilainoissa.

Lainasummat vaihtelevat kymmenistä euroista yli tuhansiin euroihin. Useimmat pikalainojen tarjoajat antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa lainasi maksuaikaan, ja usein korot voivat riippua laina-ajastasi. Mitä lyhyempi laina-aika, sitä vähemmän korkoa maksat euromääräisesti. Vippi 24h –paikat lähettävät laskun yleensä aina suoraan kotiisi ja voit maksaa lainasi yhdessä tai useammassa, jopa kymmenissä erissä.



Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun