Lainaa 90 päiväksi

Vertasimme 3 kuukauden lainat. Katso lainavertailu.
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Luotto 90 pv vertailu

90 päivän pikavippivertailuLuotto 90 päivän laina-ajalla on yksi pikalainafirmojen tarjoamista suosituista tuotteista. Yleensä summat ovat näissä kolmen kuukauden luotoissa 1000€ luokkaa. Pienemmissä summissa laina-ajat ovat yleensä lyhyempiä ja ikärajat niin ikään alhaisempia. 90 päivän luotot onkin tarkoitettu usein vanhoille asiakkaille, jotka ovat lainanneet samalta lainantarjoajalta jo aikaisemminkin ja luotto on maksettu ilman huomautuksia takaisin. Laina-aikaa jatkamalla myös lyhyemmän ajan lainat voivat venyä laina-ajoiltaan pidemmiksi.

Edullisinta on kuitenkin ottaa heti luotto pidemmällä laina-ajalla, jos tietää, että saa maksettua luoton varmasti takaisin vasta kolmen kuukauden kuluttua. Lainan eräpäivän siirtäminen on yleensä maksullista, joten kulut nousevat, jos luottoa ei saa maksettua ajallaan takaisin. Kolmen kuukauden luotoissa laina maksetaan takaisin useammassa maksuerässä, yleensä luottoa lyhennetään kerran kuukaudessa.

90 vrk lainavertailu

Lainaa 90 päivälle tarjoavat useat eri pikalainayritykset. Tällä hetkellä edullisimmat 90 pv luotot tarjoaa Ostosraha, Credit24, pikavippi.fi, Aasa sekä Laina.fi. Katso myös 1000 euron lainavertailu kaikilla takaisinmaksuajoilla.

 

 Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun