Luotto tekstiviestillä tai soittamalla

Luoton saaminen kännykällä soittamalla tai tekstiviestillä onnistuu joillakin palveluntarjoajalla. Lainan saaminen pelkän puhelimen välityksellä edellyttää kuitenkin usein rekisteröitymistä ja tunnistautumista henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Luotto tekstiviesitillä tai soittamalla

Vanhana asiakkaana luotto on helppo ottaa kännykällä, joten lainan saaminen onnistuu kätevästi myös reissussa, kunhan on vaan puhelin mukana. Lainantarjoajat antavat rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaalle oman pin-koodin, jota käyttämällä voi hakea uutta luottoa puhelimella. Yleensä luoton hakeminen tekstiviestillä maksaa n. 1,5-2€ palveluntarjoajasta riippuen. Luoton hakemiseen tarvitsee lähettää kaksi tekstiviestiä kännykällä. Jälkimmäisellä viestillä varmistetaan lainan ottaminen, joten lainaa ei voi hakea vahingossa.

 

Luoton hakeminen onnistuu myös kännykällä soittamalla. Tätä palvelua tosin ei löydy kaikilta pikalainafirmoilta, joten jos haluat hakea lainaa soittamalla, niin kannattaa ensin tarkistaa onko se mahdollista. Luoton hakeminen soittamalla onnistuu tällä hetkellä ainakin seuraavista firmoista: Get CapitalRisicum ja Vippi.fi.

 


Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun