Luottoa verkkopankkitunnuksilla

Listasimme verkkopankkitunnuksilla luottoa myöntävät yritykset
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Luotto verkkopankkitunnuksilla

Kaikilla ei ole puhelinta käytössä, minkä vuoksi lainaa voi hakea pelkillä verkkopankkitunnuksilla. Tarvitsitpa sitten rahaa vuokran maksuun, kodinkoneiden ostoon tai vaikkapa auton huoltoon, kannattaa tutustua lainaan ensin.

Pikaluoton saat niitä tarjoavilta yrityksiltä netissä nopeasti ja helposti verkkopankkitunnuksilla verkkohakemuksella. Joidenkin luottojen saamiseen voit tarvita internetyhteyden lisäksi puhelinliittymän. Kaikki vippien tarjoajat eivät kuitenkaan vaadi tekstiviestillä lähetettävää sopimuksen hyväksymistä, vaan hakemuksen lähettäminen ja käsittely sujuu helposti suoraan näytölläsi. Palvelusta riippumatta sinun tulee yleensä ensin tunnistautua palvelun tarjoajalle.

 

Laina verkkopankkitunnuksilla

Tupas -tunnistautuminen on kätevä

 

Vippi verkkopankkitunnuksilla

Suomen pikalainalain mukaan luottoa tarjoavien yritysten tulee aina varmistaa lainaa haluavan tiedot ja henkilöllisyys tarpeeksi vahvasti. Nykyään lähes jokainen pikalainaa tarjoava yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden TUPAS –tunnistautumiseen. TUPAS –tunnistautuminen tarkoittaa sitä, että henkilöllisyytesi ja yhteystietosi tarkistetaan sähköisesti, verkkopankkitunnuksillasi verkkopankin kautta. Nettiluotto pankkitunnuksilla haettaessa on paitsi turvallista, myös edullista – et joudu maksamaan turhia kuluja esimerkiksi tekstiviesteissä tai postikuluissa.

Luotto pankkitunnuksilla on turvallisin vaihtoehto erityisesti siksi, koska tietosi pysyvät koko ajan vain sinun ja lainayrityksen välisinä. Nykyään harvempi lainafirma edes tarjoaa luoton hakemista pelkällä tekstiviestillä. Aiemmin tekstiviesteillä rahastettiin suuria summia, nykyään pikalainafirmojen tekstiviestihintoja on rajoitettu lailla. Luottojen hakeminen pankkitunnuksilla on todella helppoa. Täytettyäsi hakemuksen palvelun tarjoajan verkkosivulla, siirryt yleensä automaattisesti verkkopankkisi sivulle. Sivulla kirjaudut sisään aikaisemmin pankista saamiesi tunnusten avulla. Suurin osa lainapaikoista tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea lainaa lähes kaikkien suomalaisten pankkien tunnuksilla. Ulkomaalaisten pankkitunnusten avulla et yleensä voi tunnistautua suomalaisiin lainapalveluihin.

Nykyään lähes jokaisen lainaa varten tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, sillä se on sekä asiakkaan että lainantarjoajan kannalta kaikkein luotettavinta.

Euroloan

Hae Euroloan

Euroloanilta saat luoton pankkitunnuksillasi jopa tuhanteen euroon asti. Euroloanin palvelun turvallisuuden takaa RapidSSL-suojattu verkko sekä pankkitunnistautuminen. Kauppalehti ja Balance Consulting ovat valinneet Euroloanin Suomen menestyvien yritysten joukkoon ja myönsivät yritykselle myös Menestyjäyritys 2012 –sertifikaatin. Plussaa on myös se, että takaisinmaksuajoissa voidaan joustaa, jos uskot laina-aikasi olevan liian lyhyt.

 

Vivus.fi

Hae Vivus

Vivus.fi on suomalainen edullisia pikalainoja myöntävä yritys, jonka kautta voit saada ensilainasi täysin ilmaiseksi ilman kuluja. Lainasummat ovat 10 eurosta 600 euroon ja laina-ajaksi voit valita jopa kuukauden. Lainan saamiseksi tarvitset omissa nimissäsi olevan pankkitilin sekä vakituisen osoitteen Suomessa – et siis tarvitse puhelinta ja tekstiviestejä missään vaiheessa.

 

Kuva: sixninepixels / FreeDigitalPhotos.netEtsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun