Yhdistä luotot

Luottojen yhdistäminen pienentää kuluja - säästä jopa 3000€
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Yhdistä luottosi

Lainojen yhdistäminen on todella nopeaa ja helppoa netissä. Tältä sivulta löydät lainapalvelut, jotka ovat erikoistuneet vanhojen lainojen yhdistämiseen ja tarjoavat palvelua juuri tähän. Lainojen yhdistäminen voi olla ajankohtaista, jos sinulla on monta erilaista pientä lainaa, osamaksua, kulutusluottoa ja luottokorttiluottoa avoinna. Mitä useampi eri luotto, sen enemmän maksat lainojen sivukuluista ja kuukausimaksuista.

Yhdistämällä kalliit luotot yhdeksi isommaksi edullisemmaksi lainaksi on luottoa helpompi hallita ja voit säästää kokonaiskuluissa.

Yhdistä luotot

Yhdistä lainat edullisesti

Hae lainaa

Luottojen yhdistäminen sinänsä yksinkeratainen prosessi. Lasket kaikki vanhat lainasi yhteen, ota huomioon myös luottokorttikulusi. Laske sitten yhteen näiden lainojen kulut kuukaudessa, laske myös paljonko kukin laina tulee laina-aikana maksamaan, jos hoidat luoton takaisinmaksun suunnitellusti. Muista laskea myös tilinhoitomaksut ja laskutuslisät! Ideana on, että kaikki mahdolliset kulut lasketaan.

Kun sinulla on tiedossa vanhat lainasi, klikka itsesi lainapaikan sivuille, esimerkiksi Bank Norwegian tarjoaa todella kilpailukykyisiä luottoja jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Hae pankista yhdistämislainaa samalla summalla kuin vanhat lainasi ovat. Kun saat sähköpostiisi lainatarjouksen, näet millaisin lainaehdoin ja millaisella korolla rahoituslaitos on valmis myöntämään sinulle lainaa. Ja onko ylipäätään valmis myöntämään, ethän välttämättä omilla nykyisillä tuloillasi edes saa luottoa.

Lainatarjouksesta näet nopeasti uuden luoton kuukausittaiset kulut sekä korkokulut koko laina-ajalta. Vertaa näitä kuluja vanhojen lainojesi kuluihin. Näin näet nopeasti kumpi tapa on taloudellisesti järkevämpi hoitaa kaikki luottosi pois. Mikäli hintaero ei ole kovin suuri, kannattaa muistaa myös se, että yhtä lainaa on helpompi hoitaa kuin montaa. Yhteen suurempaan kulutusluottoon on myös helpompi saada lyhennysvapaita kuukausia tarvittaessa.

  •  

Vertaa luotot

Katso luottovertailu

Vertaile myös uusi yhdistämislaina huolellisesti, sillä se tavallaan on ihan tavallinen uusi kulutusluotto. Voit joutua maksamaan siitä korkoja ja kuluja vähän tai paljon, sillä markkinoilla on todella erikokoisia luottoja. Suuremmissa, esim yli 10 000 euron luotoissa kulujen hintaero voi olla jopa tuhansia euroja koko laina-aikana! On siis todella tärkeää tietää, millaisia lainoja ja luottoja on netissä tarjolla.

Halvimman luoton löydät todennäköisesti Vertaaluotto.fi lainavertailusta aina kaikkien lainavertailulistausten ylimmästä sarakkeesta. Lainavertailu nostaa aina edullisimmat lainat ylimmäksi ja tipauttaa kalleimmat alimmaksi. Siten on myös nopeaa vertailla netissä.

Toinen nopea tapa vertailla halvin yhdistämislaina, on hakea luottoa kilpailutussivuston kautta, kuten Rahoitu.fi Lendo, Freedom Rahoitus tai Rahalaitos. Näiden firmojen kautta hakemuksesi lähetetään jopa yli 15 yhteistyökumppanipankille ja näistä valitaan automaattisesti sinulle parhaiten sopiva ja halvin laina. Saat lainatarjouksen sähköpostiisi silti suoraan rahoitusyhtiöltä. Kilpailutusyritykset löytyvät netistä siinä missä muutkin lainasivustot.

Esimerkki 20000 euron kulutusluotosta, kun laina-aikaa on kymmenen vuotta ja kun luotto maksetaan takaisin 120 erässä. Kokonaiskustannukset on 216€*120=25939€, joista kuljen osuus 5939€. Todellinen vuosikorko lainassa on 5,45 %. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika vertaaluotto.fin luottovertailun kulutusluotoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 51%. Koska lainaehdot voivat vaihdella, tarkistathan aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Vertaile joustoluotot

Vertaa joustoluotot

Yhä useampi luotto on nykypäivänä joustoluotto, eli jatkuva luotto, joka on käytössä aina asiakkaan sitä tarviessa. Joustoluottoja tarjoavat kaikenlaiset rahoitusyhtiöt omasta kotipankista entiseen pikavippifirmaan. Myös joustoluotoissa voi olla isoja eroja keskenään, jonka takia myös joustoluottojen hintavertailu on todella tärkeää ennen lainasitoumusta.

Joustoluotto ei silti ole paras vaihtoehto entisten lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistämisessä lienee motiivina päästä joskus eroon veloista. Joustoluotolla se ei onnistu, sillä siinä on mahdollisuus todella helposti ottaa jatkuvasti lisää lainaa, sitä mukaa kuin maksat edellisiä pois. Kyllä, voit tehdä itsellesi pyhän lupauksen, että et ota uutta velkaa. Mutta silti voi tulla tilanne, jossa on helppo klikkailla lainarahaa omalle tilille, ja taas ollaan kauempana velattomuudesta. Harkitse siis joustoluoton ottamista lainojen yhdistämiseen!

Kilpailuta luottoon edullisempi korko

Lainojen yhdistäminen voi houkutella ottamaan samalla myös lisää lainaa ja luottokierre voi tätä kautta pahentua. Uusi ruotsalainen lainapalvelu Anyfin on siinä poikkeus, että palvelussa kilpailutetaan luotto aina vastaavaan luottoon, missä on sama laina-aika ja lainasumma ja asiakas saa lainatarjouksen vain silloin, jos palvelu pystyy löytämään asiakkaalle edullisemman tarjouksen. Anyfin ei tarjoa uutta lainaa lainkaan, vaan auttaa asiakasta todella säästämään lainakuluissa. Asiakas lähettää vain kuvan luottonsa, osamaksunsa tai luottokorttinsa laskusta ja tämä riittää. Vastuullisuus on siis tulossa hiljalleen trendiksi myös laina-alalla ja myös lainsäädäntö on osaltaan tervehdyttänyt luottojen korkotasoja. Luottojen kilpailutus on kannattavaa ja yleensä myös lainojen yhdistämisestä saa taloudellista hyötyä.Etsitkö luottoa?
Vertaa halvin kulutusluotto - Yli 50 lainantarjoajaa
Vertaa luottoja
Siirry alkuun